Μαύρα χάλια σε γειτονιές, δρόμους και συνοικίες στην Κυπαρισσία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τα μαύρα της..τα χάλια έχει όπως μας τονίζουν αναγνώστες αλλά κυρίως δημότες της Κυπαρισσίας για την απαράδεκτη εικόνα που παρουσιάζει η πόλη σε αρκετά σημεία, καθώς δρόμοι, γήπεδο, καθαριότητα έχουν πιάσει πάτο όπως αποτυπώνουν οι κάτοικοι της περιοχής.

Με μια πλατεία που είναι ίδια από το 1978 με φωτισμό της δεκαετίας του 70 μέχρι την παραλία όπου πρόσφατα οι κάτοικοι της Αποβάθρας έκαναν γενική συνέλευση για το θέμα των λυμάτων και των δρόμων που είναι σε απαράδεκτα χάλια, η εικόνα αποσύνθεσης δείχνει ότι μια ολόκληρη 5ετία είναι χαμένη.

Παράδειγμα πρώτο αποτελεί η εικόνα μετά από βροχοπτώσεις σε κεντρικούς δρόμους με φερτά υλικά και βουλωμένα φρεάτια μερικές φορές, όπως στην κεντρική λεωφόρο 25ης Μαρτίου που σε λίγες ημέρες θα γίνει η παρέλαση να κάνουν την εμφάνισή του ακόμα και αρουραίοι που ευτυχώς καταστηματάρχες τα απομάκρυναν.

ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ, ΚΑΛΑΘΙΑ ΑΦΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΠΟ..ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

Προφανώς δεν κοσμεί κανένα η εικόνα ιδίως στο γήπεδο της Κυπαρισσίας όπου πρόσφατα κατέρρευσε από τον αέρα ο ένας πάγκος των ομάδων στην νότια πλευρά και αποκαταστάθηκε μια ημέρα πριν από τοπικό παιχνίδι της Α1 κατηγορίας. Βέβαια συχνά πυκνά στην μεριά των αποδυτηρίων έχουμε βαρεθεί να βγάζουμε φωτογραφίες με τους γεμάτους κάδους απορριμμάτων που όταν έρχονται φιλοξενούμενες ομάδες βλέπουν πόσο..πολιτισμένοι είμαστε τελικά. Να μην αναφέρουμε τα θεωρεία ή στέγαστρο για τα μέσα ενημέρωσης που δεν υπάρχουν, για το γήπεδο που γεμίζει νερά κι άλλα όπως στον αγώνα του Καλονερού με το Χαρακοπιό.

Άλλο τρανό παράδειγμα αποτελούν τα άφαντα δημοτικά καλάθια απορριμμάτων με τους δρόμους να γεμίζουν σκουπίδια, όπως συμβαίνει με το εξόγκωμα που έμεινε ορφανό στην συμβολή των οδών Ελ. Βενιζέλου και Αλ. Καλατζάκου στο κέντρο της πόλης στην πλατεία. Φυσικά για άλλη μια φορά να αναφερθούμε στους δρόμους που βρίσκονται σε κατάσταση…Αβγανιστάν τόσο στην οδό Λαμπροπούλου, Πονηροπούλου, κοντά στα σχολεία Γυμνάσιο, Λύκεια και ΕΠΑΛ, στην παραλιακή ζώνη κι αλλού.

ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΜΕΤΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΑΡΑΓΕ;

Να δούμε τώρα που έρχονται εκλογές αν όσοι θελήσουν να πάρουν την τύχη της Κυπαρισσίας στα χέρια τους θα κάνουν μπαλώματα…για τα μάτια του κόσμου όπως η άσφαλτος που μπαίνει σε μικρές ποσότητες για να καλύψει την γύμνια των δρόμων. Αυτά μας λένε αναγνώστες που λυπούνται για την κατάσταση στη πόλη της Αρκαδιάς ενώ σε ορισμένους δρόμους είναι αδύνατο καν περάσουν μητέρες με τα παιδιά τους. Άντε μήπως τα φτιάξουν μετά τις εκλογές ωρε πατριώτες…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ