Μεσσήνη: Άνοιξαν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Από σήμερα Δευτέρα 25 Μαΐου, θα μπορούν οι αθλούμενοι πολίτες να χρησιμοποιήσουν τις ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις, σύμφωνα με τις οδηγίες του υγειονομικού πρωτοκόλλου της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Η είσοδός τους στους ανοιχτούς αθλητικούς χώρους θα γίνει υπό προϋποθέσεις. Συγκεκριμένα θα υποχρεούνται στη συμπλήρωση του «Δελτίου καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα».

Η οργανωμένη ανοιχτή  αθλητική  εγκατάσταση του Δήμου Μεσσήνης (Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης), θα λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή τις ώρες 7:30 – 10:30 και 18:00 – 20:30 με νέους κανόνες και νέες συνήθειες (ελεγχόμενη είσοδο, καταγραφή, αποστάσεις, περιορισμό χρόνου χρήσης). Τα αθλητικά σωματεία μπορούν να λαμβάνουν ενημερώσεις σχετικά με τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από το Τμήμα Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Μεσσήνης στα τηλέφωνα 27223 60140 και 2722360148.

Το δελτίο καταγραφής αθλουμένου υπάρχει ηλεκτρονικά διαθέσιμο στην διεύθυνση https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf, όπως επίσης και οι σχετικές οδηγίες προς αθλούμενους πολίτες για ασφαλή άσκηση σε οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού
(https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports) στην ενότητα «Οδηγίες Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής Γ.Γ.Α. περί ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους».