Με επιτυχία εξόρμηση πολιτών για καθαρισμό της παραλίας του Αη Λαγούδη στην Κυπαρισσία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εξόρμηση πολιτών με πρωτοβουλία της παράταξης του ανεξάρτητου συνδυασμού πολιτών στο Κοινοτικό συμβούλιο της πόλης με την επωνυμία ‘Κυπαρισσία Μαζί’ για τον καθαρισμό της παραλίας Αη Λαγούδη.

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε την Κυριακή το πρωί όπου οι ενεργοί πολίτες παρέα με τον απαραίτητο εξοπλισμό με δικά τους έξοδα, όπως γάντια, σακούλες απορριμμάτων, είδη αποκομιδής, ξεχύθηκαν στην παραλία την οποία έκαναν λαμπίκο στέλνοντας το μήνυμα των καθαρών ακτών από σκουπίδια, πλαστικά κι άλλα υλικά που βρέθηκαν στην παραλιακή ζώνη. Μάλιστα ορισμένοι λουόμενοι που είδαν την πρωτοβουλία φρόντισαν την επόμενη ημέρα να μαζέψουν ότι είχε συγκεντρωθεί από το απόγευμα της Κυριακής στο κέντρο της παραλίας.

Κατά την διάρκεια πάντως του…ρεπορτάζ την Κυριακή οι κάδοι απορριμμάτων στην παραλία Αη Λαγούδη που δεν πήρε τα τελευταία χρόνια Γαλάζια σημαία, (εντελώς…τυχαία) ήταν γεμάτοι από σκουπίδια τα οποία ξεχείλισαν στο συγκεκριμένο σημείο. Τώρα φυσικά θα έχουν μαζευτεί αλλά το μήνυμα είναι ένα. Τουρισμό χωρίς καθαριότητα δεν μπορεί να έχει η περιοχή…
ΓΙΑΝ. ΜΠ.