Με επιτυχία ο καθαρισμός του πυθμένα στο λιμάνι της Κυπαρισσίας παρουσία φορέων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός του πυθμένα στο Λιμάνι της Κυπαρισσίας καθώς οι δύτες του καταδυτικού κέντρου Ionian Divers έφτασαν το Σαββατοκύριακο και “έπιασαν δουλειά”. 

Ο εκπρόσωπος των δυτών Νίκος Νικολόπουλος ο οποίος μάλιστα κατάγεται από τα Φιλιατρά τόνισε μεταξύ άλλων ότι “το λιμάνι της Κυπαρισσίας αποτελεί μια καθαρή περιοχή σε σύγκριση με άλλες περιοχές της Πελοποννήσου καθώς ο πυθμένας του λιμανιού μας,στο κομμάτι που ασχολήθηκαν ήταν σχετικά καθαρός”. Τα όποια σκουπίδια έβγαλαν ήταν κοντά στις δέστρες τα οποία συγκεντρώθηκαν και έγινε αποκομιδή με απορριμματοφόρο του Δήμου την Κυριακή το μεσημέρι παρουσία των δυτών.

Στο λιμάνι βρέθηκαν ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Γιώργος Ασημακόπουλος με τους υπαλλήλους καθαριότητας με την τσάπα και το φορτηγό του δήμου και ήταν αρωγοί στην αποκομιδή των σκουπιδιών που έβγαζαν οι δύτες αλλά και καθαρίζοντας με την τσάπα τον χερσαίο χώρο του λιμανιού. Η βοήθεια του Σάκη Θεοδωρόπουλου ήταν σημαντική καθώς με την βάρκα του προσέφερε άμεσα ότι χρειάζονταν οι δύτες.


Σημαντική ήταν η συμβολή με την παρουσία των λιμενικών του λιμεναρχείου Κυπαρισσίας και του Προέδρου του Λιμενικού ταμείου Μεσσηνίας Ζαχαρία Κανελλόπουλου, μαζί με τους συλλόγους επαγγελματιών και ερασιτεχνών αλιέων, το Δήμο και την πρωτοβουλία του κοινοτικών συμβούλων ‘Κυπαρισσία Μαζί’.


Ο κ. Ζαχαρίας Κανελλόπουλος επισήμανε ότι ο καθαρισμός και του πυθμένα αλλά και του χερσαίου χώρου του λιμανιού που έγινε την Κυριακή ήταν επιτυχής, θέλοντας να στείλει το μήνυμα για μια πόλη και ένα λιμάνι καθαρό και ασφαλές για τους αλιείς και επισκέπτες.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ