Μπασακίδης – Βασιλόπουλος – Ντίντα συνεχίζουν μαζί

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με σημερινή κοινή συνέντευξη Τύπου Παναγιώτα Ντίντα,Νίκος Μπασακίδης και Θανάσης Βασιλόπουλος, ανακοίνωσαν ότι συνεχίζουν μαζί.

Ο Επικεφαλής του συνδυασμού «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» Θανάσης Βασιλόπουλος τόνισε τα εξής:

Ευχαριστούμε που ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή μας και είστε εδώ σε μια ειδική συνέντευξη – παρουσίαση δυο υποψηφίων της Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας που ήταν και υποψήφιοι στις ενδοπαραταξιακές διαδικασίες που ακολουθήσαμε στις 3 Δεκεμβρίου 2018.

Είναι συνεργάτες που έχουν προσφέρει πολλά στο Δήμο μας.

Είναι ενεργοί πολίτες με γνώση και εμπειρία που έχουν αποδείξει ότι θέλουν και μπορούν να προσφέρουν στο Δήμο και τους Δημότες.

Είναι άνθρωποι καταξιωμένοι για τη δράση και την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία και στη συνείδηση των συμπολιτών μας.

Και αναφέρομαι στην Αντιδήμαρχο την κα. Παναγιώτα Ντίντα και στον πρώην Αντιδήμαρχο και σημερινό Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Καλαμάτας κο Νίκο Μπασακίδη.

Πριν τους δώσω το λόγο θέλω να τους ευχαριστήσω, μια ακόμη φορά, για την κοινή μας πορεία στα χρόνια που πέρασαν και στα χρόνια που θα έρθουν αλλά και γιατί επέλεξαν να ενώσουμε δυνάμεις σε μια δημιουργική πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας.

 

 

Νίκος Μπασακίδης

Το όραμα της Μητροπολιτικής ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ως συνέχεια μιας προσπάθειας που ξεκίνησε πριν 12 χρόνια, μας ενώνει και μας ωθεί μπροστά.

Άνθρωποι της παραγωγής και της δημιουργίας, μέλη φορέων και συλλόγων, κάτοικοι της διπλανής μας πόρτας, ενώνονται μαζί μας για να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία της πόλης και της περιφέρειας της.

Η επόμενη ημέρα για την αυτοδιοικητική μας παράταξη, που εμπνέεται από την φιλοσοφία και τις αρχές της έντιμης και εργώδους προσπάθειας των τελευταίων 12 ετών, εξελίσσεται με τον πλέον δημοκρατικό τρόπο, ενωτικά και δημιουργικά.

Συμμετέχω στην νέα προσπάθεια

  • Γιατί για μένα είναι τρόπος ζωής και επιθυμώ με την γνώση και την εμπειρία τόσων ετών, να συνεχίσω να προσφέρω στο τόπο μου.
  • Από σεβασμό στον εαυτό μου, την οικογένεια μου και όλους όσους με στήριξαν και συνεργάστηκαν μαζί μου όλα αυτά τα χρόνια.
  • Συμμετέχω από σεβασμό στο Δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα, που με εμπιστεύτηκε για 12 χρόνια σε θέσεις πρώτης γραμμής. Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν φυγομαχώ.

Στηρίζω το Θανάση Βασιλόπουλο

  • Γιατί εκλέχθηκε από εμάς με προσυμφωνημένες και δημοκρατικές διαδικασίες.
  • Γιατί πιστεύω ότι οι εγκύκλιες σπουδές, δεν είναι το βασικό προαπαιτούμενο για τη διαμόρφωση της πολιτικής συμπεριφοράς ενός ατόμου.
  • Αρχή Άνδρα δείκνυσι, και ο Θανάσης με την παρουσία του στα κοινά, ανέδειξε τις αρετές του, της εντιμότητας, της συλλογικότητας και της συνεργασίας, δημιουργώντας για τον ίδιο ένα θετικό πρόσημο.

Το θετικό πρόσημο των πεπραγμένων της 12/ετίας, η γνώση και η εμπειρία των τοπικών υποθέσεων, είναι κίνητρο να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία του Δήμου.

Με θετική σκέψη ΜΠΟΡΟΥΜΕ και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

Εμπιστευτείτε μας.

 

Παναγιώτα Ντίντα

Αντιδήμαρχος Δήμου Καλαμάτας

Όπως γνωρίζετε εξ αρχής είχα υποστηρίξει την άποψη ότι η δημοτική ομάδα της παρούσας Δημοτικής Αρχής έχει πολλά αξιόλογα και έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη, που στη μεταβατική αυτή φάση θα πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, προκειμένου να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η αδιαμφισβήτητα ανοδική πορεία του Δήμου Καλαμάτας, που έχει επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια, να μην ανακοπεί, αλλά αντιθέτως να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια να γίνει πρότυπος Ευρωπαϊκός Δήμος σε όλους τους τομείς και να λάβει τη θέση που του αναλογεί στο τουριστικό γίγνεσθαι.

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος είναι ένας πολύ αξιόλογος συνάδελφος, έντιμος και εργατικός ο οποίος, μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες, αναδείχθηκε ως επικεφαλής της προσπάθειας αυτής και σεβόμενοι το εκλογικό αποτέλεσμα συντασσόμαστε μαζί του.

Τα προηγούμενα χρόνια είναι αδιαμφισβήτητο ότι έγιναν πάρα πολλά. Τα επόμενα χρόνια για να πάμε ένα βήμα παρακάτω πρέπει να δρομολογήσουμε και πολλά άλλα ζητήματα όπως η ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου, η ανάδειξη και υποστήριξη των τοπικών διαμερισμάτων, η συνέχιση των προσπαθειών για την αναβάθμιση των πολύ σημαντικών μας πυλώνων, του αεροδρομίου και του λιμανιού.

Σε αυτό τον αγώνα δηλώνω παρούσα στο πλευρό του Θανάση Βασιλόπουλου, μαζί με πολλούς νυν συναδέλφους, αλλά και πολλά νέα πρόσωπα, μοιραζόμαστε μαζί τις ίδιες αντιλήψεις, τα ίδια όνειρα και τις ίδιες ανησυχίες για το μέλλον του Δήμου μας.

Με το Θανάση συνεχίζουμε.