Νέα δημόσια καταγγελία κατά του Δημάρχου Καλαμάτας  Παναγιώτη Νίκα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Καταγγέλλουμε την προκλητική στάση της Δημοτικής αρχής και προσωπικά τον Δήμαρχο Καλαμάτας  Παναγιώτη Νίκα που επιχειρεί να τρομοκρατήσει το ΔΣ του Σωματείου, με το κατάπτυστο κείμενο κάλεσμα προς το Σωματείο το οποίο σας επισυνάπτουμε και του το επιστρέφουμε ως απαράδεκτο.

Μας ζητά μέσω του Διευθυντή της ΔΕΥΑΚ, να γίνουμε χαφιέδες και να καταδώσουμε τους συναδέλφους μας, που για τις κινητοποιήσεις τον περασμένο Ιούνη έκαναν το αυτονόητο. Μετέφεραν το βυτίο της ΔΕΥΑΚ, στην είσοδο των συνεργείων του Δήμου, για την επιτυχία της κινητοποίησης. Την ημέρα αυτή είχε προκηρύξει το Σωματείο μας 24ωρη απεργία σε συμπαράσταση και αλληλεγγύη στην πράξη, για τους συμβασιούχους πουέκαναν κατάληψη, υλοποιώντας την απόφαση της ομοσπονδίας ΠΟΕ ΟΤΑ, με αίτημα  καμία απόλυση για τους συμβασιούχους στην καθαριότητα κι άλλους τομείς που έχουν μείνει χωρίς μόνιμο προσωπικό.

Το   συνεπές συνδικαλιστικό κίνημα έχει αποδείξει, σε ακόμα πιο δύσκολες εποχές, ότι δεν διαθέτει καταδότες.

Συνεχίζουμε πιο δυναμικά και χωρίς φόβο, τον αγώνα για μόνιμες προσλήψεις επιστημονικού και εργατοτεχνικού προσωπικού, ικανού να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες του Δήμου Καλαμάτας.

Καλούμε την εργατική τάξη του νομού, όλες τις μαζικές οργανώσεις του κινήματος να καταδικάσουν τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής, που ανοίγει το δρόμο για τη γενίκευση της αυθαιρεσίας και του εκφοβισμού των εργαζομένων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ  ΔΕΥΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Καλαμάτα 25/09/2017

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ