Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο χορός του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία…ο τελευταίος αποκριάτικος χορός που πραγματοποιήθηκε στην Κυπαρισσία με τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας σε μια λαμπρή εκδήλωση στο κοσμικό κέντρο ‘Στεφανής’ να σηματοδοτεί το μέλλον του τόπου μας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που τηρήθηκε απόλυτα την πίτα για καλή χρονιά με καλοτυχία σε όλο το κόσμο ευλόγησε και έκοψε ο Σεβ. Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ.Χρυσόστομος ενώ αμέσως μετά με μουσική ξεκίνησε η βραδιά. 

Στο κυρίως μενού της εκδήλωσης τον χαιρετισμό του έκανε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Τερζής πλαισιωμένος από την Ελένη Κουρέτα και τον Άρη Παναγιωτόπουλο, αναφερόμενος στο πλούσιο έργο και δραστηριότητες του σωματείου από την ανάληψη καθηκόντων του νέου Δ.Σ. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην προετοιμασία του πλήρους φακέλου για την χρηματοδότηση από το αρμόδιο υπουργείο Εσωτερικών του Κέντρου Ανοιχτού Εμπορίου που αποτελεί το μεγάλο στοίχημα στην περιοχή καθώς έγινε δουλειά πολλών μηνών, ακόμα και τα βράδια. Εξήρε το έργο των συνεργατών του αλλά και την αρωγή από τον Δήμο και την περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

Χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Τριφυλίας Τάκης Κατσίβελας ο οποίος αναφέρθηκε στο ίδιο έργο, καθώς επίσης και στις εργασίες στο λιμάνι Κυπαρισσίας, την μελέτη του Κάστρου των Γιγάντων, τους οδικούς άξονες κι όχι μόνο. Πάνω στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο χαιρετισμός της Αντιπεριφερειάρχης Αντωνία Μπούζα. Λίγο αργότερα ήρθαν στο κέντρο τόσο ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.Πέτρος Τατούλης όσο και η Αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου, ο οποίος στο χαιρετισμό του μίλησε για συνέργειες, με εξωστρέφεια γεμάτες οξυδέρκεια για το μέλλον χωρίς παχιά λόγια καταλήγοντας ότι αυτό αποτελεί μονόδρομο, ενώ εξήρε το έργο του Συλλόγου που αποτελεί φάρο για την επιχειρηματικότητα και την ζωή του τόπου.

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ 3 ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ..

Χαιρετισμό εκ μέρους του κ. Νίκα Δημάρχου Καλαμάτας και υποψήφιου Περιφερειάρχη απεύθυνε εκπρόσωπος της παράταξής του, ενώ αμέσως μετά ακολούθησαν βραβεύσεις. 

Αναλυτικά ο Σύλλογος σε μια συγκινητική τελετή βράβευση τόσο τον πρώην Πρόεδρο του συλλόγου και πρώην Πρόεδρο Ελεγκτικής επιτροπής Εμπόρων Πελοποννήσου Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο ο οποίος με θερμά λόγια μίλησε για τα νέα παιδιά που επωμίζονται τις τύχες του τόπου, η πρώην Πρόεδρος Ειρήνη Θεοδωροπούλου καθώς και ο πρώην Πρόεδρος Δημήτρης Αβδάλας που συνέχισε ένα μεγάλο έργο για τον σύλλογο. Παράλληλα βραβεύτηκε ο Βασίλης Παπαγεωργίου και η οικογένειά του που βρίσκεται σήμερα ως φοιτητής και ως αθλητής στην Παναχαική, εκτιμώντας το έργο του μέλους του συλλόγου Λάμπρου Παπαγεωργίου ως παράδειγμα βιοπαλαιστή για την περιοχή.

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ Η ΣΤΕΛΑ ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με ζωντανή ορχήστρα με την Στέλλα Κονιτοπούλου η οποία μίλησε με ζεστά λόγια την άριστη φιλοξενία στην Κυπαρισσία στέλνοντας το μήνυμα της διατήρησης της παράδοσης, της εξωστρέφειας μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις. Παρών ήταν πάντως οι περισσότεροι υποψήφιοι Δήμαρχοι Τριφυλίας ενώ αίσθηση προκάλεσε το μεγάλο τραπέζι με επώνυμους και μη του υποψήφιου κ. Λεβεντάκη. Το παρών έδωσαν εκτός από αιρετούς εκπρόσωποι συλλόγων από τοη ΜΕΣΚ, τον ΑΟΚ, τον Παντριφυλιακό Καλονερού και την Ομοσπονδία Τριφυλιακών συλλόγων.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ