Οικονομάκου: Πέταξε το “γάντι” σε Βασιλόπουλο – Κοσμόπουλο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Να καταθέσουν δημόσια τις προτάσεις για συνεργασία κάλεσε τους δυο υποψήφιους δημάρχους Καλαμάτας, η επικεφαλής του συνδυασμού “Καλαμάτα, Ξεκινάμε”, Μαρία Οιικονομάκου, προκειμένου οι δημότες να διαμορφώσουν άποψη.

Αναλυτικά, η δήλωση της κας Οικονομάκου, έχει ως εξής:

“Ο συνδυασμός μας «Καλαμάτα , Ξεκινάμε» και εγώ προσωπικά, απευθύνουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας σε όλους τους δημότες που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.
Διαβεβαιώνουμε ότι θα επιτελέσουμε στο ακέραιο το θεσμικό μας καθήκον, ασκώντας το ρόλο που μας αναλογεί, με διακριτό και υπεύθυνο τρόπο.

Την προσεχή Κυριακή δεν θα κληθούμε να εκλέξουμε μόνο το νέο Δήμαρχο Καλαμάτας. Θα κληθούμε κυρίως να ψηφίσουμε ποιο πρόγραμμα συνεργασιών και συγκλίσεων, θα οδηγήσει σε σχηματισμό πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί μόνο έτσι είναι δυνατό να κυβερνηθεί ο Δήμος σε όλη τη διάρκεια της νέας θητείας. Αν οι συγκλίσεις επιδιωχθούν μετά τις εκλογές και στην ευκαιριακή βάση συζήτησης κάθε πρότασης του νέου Δημάρχου, τότε είναι βέβαιο ότι αυτός θα είναι απλώς διακοσμητικός και ο Δήμος θα
περιπέσει σε κατάσταση αναπηρίας. Ανήκει λοιπόν στην πρωτοβουλία των δύο υποψηφίων να παρουσιάσουν από τώρα και δημόσια τις προτάσεις τους συνεργασίας με συνδυασμούς και πρόσωπα, ώστε να έχει ο δημότης πλήρη εικόνα για την αυριανή ημέρα του Δήμου μας και άρα γνώση και ευθύνη επιλογής .

Μαρία Ηλ. Οικονομάκου”