Οικονομάκου – Σπίνος συζήτησαν τα προβλήματα της περιοχής

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μετά από την πρόσκληση του ανεξάρτητου συνδυασμού «Νέοι Ορίζοντες», την Τετάρτη 3 Απριλίου επισκεφθήκαμε την κοινότητα της Μικρής Μαντίνειας με στόχο να ενημερωθούμε αναλυτικά για τα ζητήματα που αφορούν τη συγκεκριμένη περιοχή.

Στελέχη και των δύο συνδυασμών μαζί με την επικεφαλής του «Καλαμάτα Ξεκινάμε» κα Μαρία Οικονομάκου, αντάλλαξαν θέσεις και προτάσεις για τα καίρια θέματα που έχουν τεθεί, όπως ο φωτισμός, η συντήρηση των δρόμων, τα μέτρα ενίσχυσης της ασφάλειας των κατοίκων, η αναπροσαρμογή της κατανομής των οικονομικών πόρων αλλά και τα μέτρα προστασίας σε περίπτωση φυσικής καταστροφής.

Σε δηλώσεις της, η κα Μαρία Οικονομάκου τόνισε τη σημαντικότητα του παραλιακού μετώπου της Μ. Μαντίνειας, καθώς αποτελεί ένα από τα πιο τουριστικά προάστια της πόλης μας. Εκτός αυτού, επιβάλλεται να γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η καθολική εξυγίανση της πόλης μας, και όχι μόνο αυτή του Κέντρου. «Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε οι ισότιμοι πολίτες του Δήμου να γίνουν πολίτες δυο ταχυτήτων» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η αγωνία των κατοίκων αλλά και των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στη συγκεκριμένη περιοχή, δεν μπορεί παρά να αποτελέσει το δικό μας κίνητρο, έτσι ώστε να συμβάλουμε με ακόμα περισσότερη θέληση και δύναμη στο αποτέλεσμα που όλοι επιθυμούμε.

#kalamataksekiname