Οι πεζοπόροι του  ”Ευκλή” εξορμούν στην Τριφυλία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018, οι φίλοι και τα μέλη του Συλλόγου Πεζοπόρων – Ορειβατών Καλαμάτας ”Ο Ευκλής” μετά από πρόσκληση του προέδρου του Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Απανταχού Μυραίων και Αλιμακαίων  ”Η Περιστεριά ” κ. Αυγερινού Ράμμου, θα εξορμήσουν και θα γνωρίσουν τις φυσικές ομορφιές της Τριφυλίας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει :
Επίσκεψη στον ”Παλιό Νερόμυλο” στην Κυπαρισσία για πρωινό καφέ,
επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο και στον Θολωτό Μυκηναϊκό τάφο της Περιστεριάς, πεζοπορία και διάσχιση στο Φαράγγι Σταλακτίτες  και τέλος θα απολαύσουν το θαλασσινό μπάνιο και το φαγητό τους στην παραλία στο Καλό Νερό.
Η ανακοίνωση αναφέρει :
<< Η πεζοπορία στο Φαράγγι Σταλακτίτες είναι μικρής διάρκειας, ξεκινάμε από τον αρχαιολογικό χώρο της Περιστεριάς, θα συναντήσουμε διαμορφωμένο χώρο αναψυχής με πηγή – πέτρινη βρύση και θα πεζοπορήσουμε 1, 7 χλμ. σε εύκολο, βατό μονοπάτι με έντονο το υγρό στοιχείο του ποταμιού, θα περπατήσουμε μέσα στην κοίτη, τα πετρώματα δεξιά και αριστερά μας εντυπωσιάζουν, οι δε σταλακτίτες από το τρεχούμενο νερό σχηματίζουν σταλαγμίτες σε πολλά σημεία.

Ραντεβού : Στις 8:00 π.μ. στα γραφεία του Ευκλή, τέρμα Αριστομένους 56 (αρχή Πάρκου Ο.Σ.Ε.) και επιστροφή κατά προσέγγιση 6 με 7 μ.μ. Μετακίνηση : Με λεωφορείο.
Extra θα πάρουμε μαζί μας μια 2η αλλαξιά ρούχα και παπούτσια, όπου θα τα αφήσουμε στο λεωφορείο.

Κόστος εισόδου στον αρχαιολογικό χώρο : 2 ευρώ.
Κόστος λεωφορείου : 10 ευρώ για τα μέλη του Ευκλή και 12 ευρώ για τα μη μέλη.Κρατήσεις θέσεων με την αγορά του εισιτηρίου !!

Οδηγός : Διονύσιος Καλογερόπουλος (μέλος του Ευκλή)

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων : Ελένη Οικονομοπούλου (Α΄ Αντιπρόεδρος και Έφορος δημοσίων σχέσεων) στο τηλ. του Συλλόγου 27210 84844 ή 6974252234. >>