Οι τελικοί του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ Κ22 στην Καλαμάτα – στη μνήμη του Βαγγέλη Κουτουλέα η διοργάνωση

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στην Καλαμάτα θα αναδειχθούν οι πρωταθλητές του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ τζούνιορς για το 2023 στην κατηγορία κάτω των 22 ετών. Η διοργάνωση που ονομάστηκε VANGELIS KOUTOULEAS K22 FINALS προς τιμήν του Καλαματιανού Βαγγέλη Κουτουλέα που έφυγε από την ζωή τέτοιες μέρες πριν ένα χρόνο, θα διεξαχθεί το διήμερο 22-23 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Kalamata Beach Volley και είναι μία συνδιοργάνωση της Ελληνικής Ομοσποδνίας Πετοσφαίρισης με το Δήμο Καλαμάτας.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στη μνήμη του Βαγγέλη Κουτουλέα που είχε καταγωγή από την Καλαμάτα. Ο Βαγγέλης Κουτουλέας ήταν ένας αθλητής και προπονητής που ήταν παράδειγμα αποφασιστικότητας και αφοσίωσης και μέσω της τελικής φάσης του Κ22 θα τιμηθεί η μνήμη και η προσφορά του, καθώς πάντα στόχος του ήταν η ανάπτυξη στις μικρές ηλικίες που αποτελούν το μέλλον του αθλήματος που τόσο πολύ αγάπησε και υπηρέτησε από όλα τα πόστα. Το VANGELIS KOUTOULEAS K22 FINALS αποτελεί έναν ξεχωριστό τρόπο για να αναδειχθεί ο χαρακτήρας, το πάθος και η αφοσίωση που τον διέκριναν.

Την Παρασκευή 21/7 στις 13.00 στο νέο Δημαρχείο Καλαμάτας θα πραγματοποιηθεί η επίσημη συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης παρουσία εκπροσώπων του Δήμου Καλαμάτας, της Ε.Ο.ΠΕ. και του Kalamata Beach Volley.

Το Σάββατο θα ξεκινήσουν οι αγώνες των προκριματικών και του κυρίως ταμπλό στα γήπεδα του KBV.

Η Entry List αγοριών-κοριτσιών, καθώς και οι κανονισμοί διοργάνωσης ΕΔΩ.

image003 BV