Ομαλά η ψηφοφορία σε Τριφυλία και Πυλία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΜΕ ευνοϊκό καιρό, με αρκετούς ετεροδημότες, αλλά κυρίως με συζητήσεις και προγνωστικά, κύλησε η μεγάλη μέρα της 26ης Μαίου, μιας και οι εκλογές… είναι πλέον «εδώ». Σήμερα, οι κάλπες υποδέχτηκαν για πρώτη φορά 4 εκλογές και οι πολίτες κλήθηκαν να ψηφίσουν για ευρωβουλευτές, αλλά και να αποφασίσουν για τους επόμενους περιφερειάρχες, δημάρχους και κοινοτάρχες. Στην Μεσσηνία 175.000 περίπου εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι  πρέπει να… πάρουν τις αποφάσεις. Oι δικαστικοί αντιπρόσωποι βρίσκονταν κανονικά στις θέσεις τους, αλλά όπως πάντα μεγάλος αριθμός μελών των εφορευτικών επιτροπών δεν παρουσιάστηκε.

IMG_4872

Ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ξεκίνησε εξελίσσεται και στους άλλους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Μοναδικό πρόβλημα, που αναφέρθηκε ήταν καθυστέρηση στην έναρξη των εκλογών στην Κοντοβάζαινα του Δήμου Γορτυνίας στην Αρκαδία, όπου η δικαστική αντιπρόσωπος… έπαθε λάστιχο, αλλά πλέον όλα εξελίσσονται ομαλά.
Στη Κυπαρισσία αυξημένη η κίνηση ήταν μετά το μεσημέρι στα εκλογικά τμήματα στο Γυμνάσιο της πόλης ωστόσο οι ψηφοφόροι ήταν επαρκώς ενημερωμένοι για το τμήμα που ψηφίζουν, ενώ στην Πυλία αρκετοί κάτοικοι προτίμησαν να ψηφίσουν από νωρίς το πρωί…

ΓΙΑΝ. ΜΠ.