Ουρές στα ΕΛΤΑ Κυπαρισσίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Αυξημένη κίνηση για την πληρωμή φόρων, τελών και υποχρεώσεων ήταν η Παρασκευή στην Κυπαρισσία καθώς η κίνηση ήταν αυξημένη. Τα περισσότερα προβλήματα πάντως από τις τελευταίες 3 ημέρες του 2017  παρατηρήθηκαν στο κατάστημα των ΕΛΤΑ, όπου ο κόσμος ήταν ανυπόμονος μέχρι την λήξη του ωραρίου.
Το αποτέλεσμα εκτός από τις ουρές ήταν να δημιουργηθούν διαπληκτισμοί καθώς στα ΕΛΤΑ έφταναν παραγωγοί για την πληρωμή του εργοσήμου, η οποία διαρκεί αρκετή ώρα καθώς η γραφειοκρατία κάνει ξανά το θαύμα της. Μάλιστα όπως μας έλεγε υπάλληλος από κατάστημα εστίασης ο κόσμος ήταν αρκετός πριν ακόμα ανοίξει το Ταχυδρομείο καθώς δεν τηρείται μηχανισμός σειράς προτεραιότητας. 
 και όχι μόνο, καθώς πάρα πολλοί αγρότες και εργάτες σπεύδουν να παραλάβουν τα εργόσημα που απαιτούνται για τις εργασίες τους.
Οι λιγοστοί υπάλληλοι που στελεχώνουν το κατάστημα του ΕΛΤΑ στην Κυπαρισσία δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο δύσκολο έργο της χρονοβόρας διαδικασίας των πληρωμών, καθώς το προσωπικό ασχολείται με την διανομή αλληλογραφίας σε χωριά και με πολλές εργασίες, οπότε η Διοίκηση του οργανισμού οφείλει να στηρίξει την δομή η οποία σημειωτέον είναι η αρχαιότερη στην πρωτεύουσα της Τριφυλίας κατά γενική ομολογία.
ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ