Ο Δήμος Τριφυλίας υποστηρίζει τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ Γλωσσιώτη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με μια ανάρτηση του – ανοικτή επιστολή- σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης καλεί τους δημότες να στηρίξουν την προσπάθεια του συλλόγου “Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη – Ραφαήλ” που σκοπό έχει τη συγκέντρωση του απαραίτητου ποσού για τη θεραπεία του.

“Αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες, του Δήμου Τριφυλίας.

Πριν από λίγες ημέρες, σε σχετική ανάρτησή μας εδώ, αναφερθήκαμε στην ιστορία ζωής του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ.
Του μικρού αυτού “ήρωα”, που παλεύει καθημερινά για το αυτονόητο.
Να ζήσει μια φυσιολογική ζωή.
Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ Γλωσσιώτης, είναι το μωρό του Γιώργου και της Ρίας, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το δικό μας παιδί.
Η ιστορία του έχει συγκινήσει το Πανελλήνιο και έχει ξεκινήσει ένας αγώνας δρόμου και προσφοράς, έτσι ώστε το μικρό αυτό αγγελούδι, να μεταβεί έγκαιρα στη Βοστώνη των Η.Π.Α., για να λάβει την εγκεκριμένη γονιδιακή θεραπεία, που του υπόσχεται το δικαίωμα στη ζωή.
Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ και εγώ προσωπικά, δε θα μπορούσαμε να είμαστε απόντες από αυτόν τον αγώνα.
Γι’ αυτό το λόγο ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ν’ ανοίξουμε και τη δική μας μεγάλη αγκαλιά στο μικρούλη Παναγιώτη – Ραφαήλ και να του δείξουμε την αγάπη και τη στήριξή μας.
Να του αποδείξουμε και έμπρακτα, πως Η ΖΩΗ του ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ, αλλά πως η ζωή του είναι πολύτιμη και ΑΞΙΖΕΙ πολύ παραπάνω από τα 3.000.000 €, που απαιτούνται για τη θεραπεία του.
Έτσι λοιπόν, απευθυνθήκαμε στο Σύλλογο “Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη – Ραφαήλ” και από τη Δευτέρα 21-10-2019 έως και τη Δευτέρα 28-10-2019, ένας μεγάλος κουμπαράς του συλλόγου θα βρίσκεται στην έδρα του Δήμου μας και στο Δημοτικό Κατάστημα Κυπαρισσίας, προκειμένου όσοι από εσάς το επιθυμούν, να βοηθήσετε σ’ αυτή την προσπάθεια.
Επίσης, σε συνεννόηση που είχαμε με τους διευθυντές όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου μας (όλων των βαθμίδων), αποφασίστηκε να τοποθετηθούν αντίστοιχοι κουμπαράδες και στα σχολεία, όπου μετά από ενημέρωσή τους, θα μπορούν και οι μαθητές να βοηθήσουν το μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ.
Ακόμα, οι Αντιδήμαρχοι κ. Αντώνης Βλάχος, κ. Δημήτρης Στριμπάκος, κ. Αλέκος Κουτρουμπής και κ. Νίκος Φρούσος, θα βοηθήσουν, εθελοντικά, αυτή την προσπάθεια και θα βρίσκονται τα Σάββατα (19-10-19 και 26-10-19) και τις Κυριακές (20-10-19 και 27-10-19) στις Λαϊκές Αγορές Κυπαρισσίας και Κοπανακίου αντίστοιχα, προκειμένου να ενημερώσουν τον κόσμο και να τον καλέσουν να βοηθήσει το μικρό αυτό πλάσμα, που μας χρειάζεται.
Τέλος, ο δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας κ. Νίκος Αγγελόπουλος θα στηρίξει και αυτός, εθελοντικά, την όλη προσπάθεια, έχοντας την αποκλειστική ευθύνη για το κλείσιμο – άνοιγμα των κουμπαράδων, καθώς και για την καταμέτρηση του χρηματικού ποσού που θα συγκεντρωθεί.
Δε θα μπορούσα να μην αναφερθώ και στην πρεσβυτέρα κυρία Δήμητρα Αρβανίτη – Νικολακοπούλου, η οποία έχει ευαισθητοποιηθεί και σε συνάντηση που είχε μαζί μου, εξέφρασε την επιθυμία της να στηρίξει, έμπρακτα, την όλη προσπάθεια.
Ελάτε λοιπόν, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να γίνουμε ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα ζωής για τον Παναγιώτη – Ραφαήλ και να τον “φυλακίσουμε” στη σκέψη, στην καρδιά και στην προσευχή μας.
Ελάτε να σταθούμε δίπλα στους γονείς του, που αγωνιούν αλλά δε χάνουν την ελπίδα και την πίστη τους.
Ελάτε, να αποδείξουμε και στην πράξη, πως Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ το καλύτερο ΦΑΡΜΑΚΟ.
Ελάτε να δώσουμε στο “δικό μας” Παναγιώτη – Ραφαήλ από ένα μεγάλο φιλί.”
ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ…💙

Κυπαρισσία 16-10-2019

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ