Ο Ζαχαρίας Κανελλόπουλος επανεξελέγη ομόφωνα Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Ζαχαρίας Κανελλόπουλος επανεξελέγη ομόφωνα Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας. Σε δήλωσή του μετά την επανεκλογή του έθεσε τους στόχους του ταμείου για την πορεία των έργων που έχουν δρομολογηθεί:

“Ευχαριστώ όλα τα μέλη της Λιμενικής Επιτροπής για την τιμή και την εμπιστοσύνη να με επανεκλέξουν Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Ν. Μεσσηνίας. Μαζί πετύχαμε πάρα πολλά και συνεχίζουμε. Έχουμε ακόμη πολύ δουλειά μπροστά μας. Πιστεύω όμως ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Σε πρώτο πλάνο έχουμε το λιμάνι της Κυπαρισσίας, το αλιευτικό καταφύγιο Μαραθούπολης και το λιμάνι της Μεθώνης.

Ως προς το λιμάνι της Κυπαρισσίας σύντομα τελειώνει η Α΄ φάση, επισκευή του προσήνεμου μώλου και εργαζόμαστε πυρετωδώς με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Δήμο Τριφυλίας για την Β΄ Φάση, στην οποία προβλέπεται η εκβάθυνση του λιμένος και η επιμήκυνση του μεγάλου λιμενοβραχίονα (προσήνεμου μώλου) κατά 70 μέτρα. Ως προς το αλιευτικό καταφύγιο της Μαραθούπολης υπογράφουμε την προγραμματική σύμβαση για την «Ανάπτυξη του Αλιευτικού Καταφυγίου Μαραθούπολης» και διεκδικούμε χρηματοδότηση και για το λιμάνι της Μεθώνης.”