Ο νέος περιφερειάρχης Αττικής απαγόρευσε την διεξαγωγή της λαϊκής χωρίς μεσάζοντες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο νέος περιφερειάρχης Αττικής, απόγονος του Λουδοβίκου 14ου, απαγόρευσε την διεξαγωγή της λαϊκής χωρίς μεσάζοντες, στο Πεδίο του Άρεως….

Εδώ και χρόνια κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα η πρωτοβουλία «Χωρίς Μεσάζοντες» έδινε ραντεβού με τους κατοίκους του κέντρου στην πλατεία Πρωτομαγιάς, που γειτνιάζει με το Πεδίον του Άρεως. Όχι όμως σήμερα καθώς στον νέο Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, δεν αρέσουν τέτοιες πρωτοβουλίες και τις απαγόρευσε.

Σύμφωνα με το documentonews.gr, την Παρασκευή οι συμμετέχοντες στην πρωτοβουλία ενημερώθηκαν ότι η Περιφέρεια Αττικής δεν συμφωνεί με αυτές τις πρωτοβουλίες και απαγορεύει τη χρησιμοποίηση του χώρου.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε στα χρόνια της κορύφωσης της οικονομικής κρίσης και στην οποία συμμετέχουν παραγωγοί οι οποίοι διαθέτουν απευθείας τα προϊόντα τους στους πολίτες σε τιμές κόστους.

Οι κάτοικοι της περιοχής, πάντως, αναμένεται να εκφράσουν οργανωμένα την αντίθεσή τους στην Περιφέρεια Αττικής για την απόφασή της να απαγορεύσει την μηνιαία πρωτοβουλία στο Πεδίον του Άρεως.