Ο Σύλλογος των Απανταχού Νησιωτών “Ο ΠΑΜΙΣΟΣ” έκοψε την πίτα του

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μαζί με πολλούς και εκλεκτούς φίλους και συμπατριώτες, έκοψε την πίτα του και διενήργησε τις εκλογές του ο Σύλλογος των Απανταχού Νησιωτών “ΠΑΜΙΣΟΣ”, στον ζεστό και φιλικό χώρο του Gazarte, την Κυριακή 20.1.2019.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, παρουσίασε τον απολογισμό και τα σημαντικά γεγονότα του 2018, που αφορούν τον Σύλλογο, τους συμπατριώτες και την γενέτειρα.

Χαιρετισμό έκαναν ο Δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Τσώνης, ο εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος και η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Αντωνία Μπούζα.

Παραβρέθηκαν, ο ζωγράφος-χαράκτης Τάκης Κατσουλίδης, ο ποιητής μας Γιώργος Μαρκόπουλος, ο πρώην πρόεδρος της Λυρικής Σκηνής Σάκης Θεοδωρόπουλος, ο νεοεκλεγείς αντιπρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Κώστας Κωστόπουλος και η σύζυγός του Ευαγγελία Κουλουμπίνη σύμβουλος του Ελεγκτ.Συνεδρίου, ο αντιπρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του κράτους Δημήτρης Αναστασόπουλος, ο τραγουδιστής Γιάννης Θωμόπουλος, η π.βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Δαβίλας και από την γενέτειρα ο Νίκος Ρούτσης, ο Κώστας Ρούτσης και ο Αρτέμης Φανός.
Επίσης από την Μεσσηνιακή Αμφικτυονία ο ταμίας Λούτος Παναγιώτης και από τον Ερμιονικό Σύνδεσμο ο πρόεδρος Σπετσιώτης Γιάννης.

Χορηγοί της πίτας ήταν οι Αδελφοί Σουρίλα (Πετρούπολη και Λόφος Αξιωματικών) στην μνήμη του αποθανόντος πατέρα τους και του δώρου της πίτας ο Βασ. Κωνσταντόπουλος (Λέκκα 25-Αθήνα).