Πάσχα στην Costa Navarino με Μεσσηνιακά έθιμα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Πατροπαράδοτα έθιμα και τοπικές παραδόσεις στην ανοιξιάτικη Μεσσηνιακή φύση δημιουργούν ένα ξεχωριστό σκηνικό αυτό το Πάσχα στηνCostaNavarino.

Από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και τη Δευτέρα του Πάσχα, το πρόγραμμα της CostaNavarino, είναι γεμάτο δραστηριότητες για κάθε ηλικία. Στολισμός καιπεριφορά του Επιταφίου στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Σαμψών, προετοιμασία παστελιού και «Λαμπροκουλούρας», εργαστήριαγια πασχαλινές λαμπάδες και σοκολατένια αυγά, καθώς και πασχαλινό κυνήγι θησαυρού, είναι μόνο μερικές από τις εκδηλώσεις αυτών των ημερών.

Η Αναστάσιμη Λειτουργία και ένας μοναδικός «χορός» πυροτεχνημάτων θα μεταφέρουν το χαρμόσυνο μήνυμα το Μεγάλο Σάββατο, ενώ την  Κυριακή του Πάσχα, η γιορτή συμπληρώνεται με παραδοσιακούς χορούς από τοπικούς συλλόγους στην Αγορά του NavarinoDunes,παρασκευή λαλαγγίδων και πλούσια τοπικά εδέσματα με συνοδεία ελληνικής μουσικής.

Οι επιλογές ψυχαγωγίας και για τους μικρούς επισκέπτες είναι άφθονες, με συμμετοχή σε όλα τα εργαστήρια προετοιμασίας παραδοσιακών εδεσμάτων, σοκολατένιων αυγών και λαμπάδων, εξερεύνηση της μεσσηνιακής φύσης μέσα από το κυνήγι θησαυρού, αθλητικές δραστηριότητες, βόλτες με ποδήλατακαι βουτιέςστο θερμαινόμενο υδάτινο πάρκο και τις εξωτερικές πισίνες.

Εκδρομές στην ανθισμένη Μεσσηνιακή φύση, πεζοπορία και αναρρίχηση, για τους δραστήριους, βραβευμένες θεραπείες και περιποιήσεις στο Anazoe Spa, κοντινές εκδρομές στα αξιοθέατα, κατανυκτικές λειτουργίες σε μικρά ξωκλήσια, συμπληρώνουν τις επιλογές για μια αξέχαστη Πασχαλινή απόδραση.

Το ελληνικό Πάσχα κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην Costa Navarino και όσοι επισκεφθούν τα ξενοδοχείαTheWestinResortCostaNavarinoκαι TheRomanos, aLuxuryCollectionResort,θα απολαύσουν μια μοναδική ανοιξιάτικη απόδραση με οικογένεια και φίλους.

Οι προτάσεις διαμονής στο TheWestinResort CostaNavarino και στο The Romanos, ALuxuryCollectionresort CostaNavarino περιλαμβάνουν:

3 ή 4 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή, Πασχαλινές λιχουδιές καλωσορίσματος στο δωμάτιο, Πρωινό σε μπουφέ καθημερινά, Νηστίσιμο δείπνο τη Μεγ. Παρασκευή, Αναστάσιμο δείπνο το Μεγ. Σάββατο και Πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα,  ξεκινώντας από €1.335.