Πακιστανοί μετανάστες επιτέθηκαν σε 30χρονη στο Άργος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μια απίστευτη περιπέτεια και μάλιστα αιματηρή σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες έζησαν μια οικογένεια και κάτοικοι στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών στην πόλη του Άργους στην Αργολίδα το απόγευμα της Κυριακής 19 Νοεμβρίου 2017.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια 30χρονη κοπέλα ύστερα από έναν διαπληκτισμό που είχε με την μητέρα της θέλησε να βγει έξω από το σπίτι της και να περπατήσει για να ηρεμήσει.

Για κακή της τύχη όμως η 30χρονη πέρασε έξω από ένα οίκημα (γιαπί) στο οποίο το τελευταίο διάστημα έχουν εγκατασταθεί Ασιάτες μετανάστες, πιθανόν Πακιστανοι και Αφγανοί..

Στην θέα της νεαρής κοπέλας μια ομάδα μεταναστών περίπου 20 ατόμων εξήλθαν από το οίκημα με άγριες σεξουαλικές ορέξεις και άρχισαν να της επιτίθενται και να την θωπεύουν.

Τρομοκρατημένη η κοπέλα άρχισε να φωνάζει και για καλή της τύχη εκείνη την στιγμή επέστρεφε ο ένας αδερφό της, που “έπεσε” πάνω στο περιστατικό.

Ο μεγάλος αριθμός των Ασιατών ανάγκασε τον αδερφό της κοπέλας για να μπορέσει να την απομακρύνει από τα χέρια των σεξουαλικά πεινασμένων Ασιατών, να τους καλμάρει χωρίς να πιαστεί στα χέρια μαζί τους.

Στο άκουσμα της φασαρίας βγήκε και ο άλλος αδερφός από το σπίτι της οικογενείας και πήγε προς το μέρος που διαδραματιζόταν το περιστατικό.

Τότε μέσα από το οίκημα βγήκαν ακόμα περισσότεροι Ασιάτες με καδρόνια και επιτέθηκαν στα δυο αδέρφια με αποτέλεσμα να επακολουθήσει σύρραξη και να τραυματιστούν οι δυο Έλληνες αδερφοί.

Οι γείτονες όλη αυτή την ώρα ειδοποίησαν την αστυνομία, αλλά όταν έφτασε οι Ασιάτες μετανάστες είχαν εξαφανιστεί.

Μετά από αναζητήσεις συνέλαβαν τρία άτομα τα οποία τα αδέρφια της 30χρονης κοπέλας αναγνώρισαν και οδηγήθηκαν στο τμημα που διαπιστώθηκε πως οι δυο από αυτούς ηταν παράνομα στην χώρα, ενώ το επόμενο πρωί πέρασαν την πόρτα του  εισαγγελέα.

Ύστερα από αυτό το περιστατικό οι κάτοικοι της περιοχής είναι τρομοκρατημένοι καθώς πλέον δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στο δρόμο φοβούμενοι επίθεση από τους μετανάστες που μπορεί να βγουν από απίθανα σημεία, ενώ τρέμουν στην ιδέα, μια κοπέλα ή ένα μικρό παιδί να κυκλοφορήσει βράδυ στον δρόμο της περιοχής.

Προκύπτουν βέβαια και κάποιες εύλογες απορίες από το πραγματικά τρομακτικό περιστατικό.

Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του οικήματος, αν ενημερώθηκε για το περιστατικό, αν οι ασιάτες εχουν κάνει κατάληψη στο οίκημα ή το  έχει νοικιάσει κάποιος και τους έχει εγκαταστήσει εκεί;

Όπως και να έχουν τα πραγματα, απαντήσεις σε όλα οι κατοικοι της περιοχής θα λάβουν από τον εισαγγελέα στο οποίο θα προσφύγουν με αίτημα να απομακρυνθούν άμεσα οι μετανάστες που βρίσκουν εκεί καταφύγιο. Σίγουρα τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν εξελίξεις για το θέμα.

Και μη χειρότερα…

http://www.argolikeseidhseis.gr