Παναγιώτα Ντίντα: Δεν υπάρχουν περιθώρια για χαμένο χρόνο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Θα αγωνιστεί από την πρώτη γραμμή για τις ιδέες και τις αρχές της Νέας Δημοκρατίας, δήλωσε η υποψήφια βουλευτής, Παναγιώτα Ντίντα.

Αναλυτικά, η δήλωση της κας Ντίντας, είναι η ακόλουθη:

“H απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και επόμενου Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία, για να αγωνιστώ από τη πρώτη γραμμή, για τις ιδέες και τις αρχές της παράταξης μας, αποτελεί για εμένα ιδιαίτερη τιμή και ταυτόχρονα μέγιστη ευθύνη.

Τα τελευταία χρόνια η Πατρίδα μας διέρχεται την πιο κρίσιμη καμπή της σύγχρονης ιστορίας της.
Οι επερχόμενες εκλογές της 7ης Ιουλίου αποτελούν για τον τόπο μας ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, καθώς διακυβεύεται το παρόν και το μέλλον μας και δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλο χαμένο χρόνο!
Είναι χρέος όλων μας να αντισταθούμε και να «παλέψουμε» ενωμένοι. Ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δεν παρέδωσε τα κλειδιά της χώρας και πλέον όλοι αντιλαμβανόμαστε το λόγο!
Ήρθε η ώρα να πάρουμε πίσω όλα όσα μας αξίζουν και να διεκδικήσουμε ΜΑΖΙ με τον επόμενο πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ένα καλύτερο αύριο για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας.
Οφείλουμε να «αγωνιστούμε», ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, για να ξεφύγουμε από το λαϊκισμό, τις ιδεοληψίες, τις επιζήμιες πολιτικές, τις ψεύτικες και αδιέξοδες υποσχέσεις.
Μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά μέσα από τον δρόμο της αλήθειας, της ευθύνης, της αποφασιστικότητας και του ρεαλισμού.
Αξίζουμε καλύτερα και όλοι μαζί μπορούμε να το πετύχουμε.
Γίνεται…!”