Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ιστοπλοΐας με σκάφη τύπου Laser στην Καλαμάτα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας «Ο Ποσειδών» επισκέφθηκε το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου 2018 το ιστορικό Δημαρχείο Καλαμάτας και συναντήθηκε με το Δήμαρχο Παν. Νίκας. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η διοργάνωση στην Καλαμάτα, το Μάρτιο του 2020, του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ιστοπλοΐας με σκάφη τύπου Laser, για την οποία είναι αναγκαία η βοήθεια του Δήμου και όλης της πόλης.

Η οργανωτική προσπάθεια πρέπει να ξεκινήσει τουλάχιστον ένα χρόνο πριν τη διενέργεια του πρωταθλήματος. Για την ανταπόκριση στα οργανωτικά ζητήματα, επιβάλλεται να συγκροτηθεί μία ομάδα με δεκάδες εθελοντές, να κλειστούν ξενοδοχεία για διαμονή και μέσα για μετακίνηση. Χρειάζεται, επίσης, η κατάλληλη διαμόρφωση της ευρύτερης περιοχής του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας και απαιτούνται και χρήματα.
Ο Δήμαρχος υποσχέθηκε αμέριστη συμπαράσταση εκ μέρους του Δήμου Καλαμάτας, διότι το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας με σκάφη τύπου Laser δεν αφορά μόνο στον αθλητισμό, αλλά θα προβάλει την Καλαμάτα και θα την αναδείξει σε διεθνές επίπεδο.