Παν. Καρβέλας: Ο αγώνας μας για τον σύγχρονο Δήμο Πύλου- Νέστορος τώρα ξεκινά…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας, μετά τη γνωστοποίηση του αποτελέσματος, απευθυνόμενος προς τους δημότες του δήμου Πύλου – Νέστορος απέστειλε το ακόλουθο μήνυμα:

“Αγαπητοί Συνδημότες,

Φίλες και Φίλοι,

Σας ευχαριστώ και εκφράζω σε όλους σας το σεβασμό και την εκτίμηση μου! Σήμερα είναι μία μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας και της Αυτοδιοίκησης. Σήμερα δώσαμε μήνυμα αλλαγής και ελπίδας.

Από τα βάθη της καρδιάς μου ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας τιμήσατε με την ψήφο σας και εκφράσατε έμπρακτα την στήριξη σας αλλά και την αγάπη σας, τόσο στο πρόσωπό μου, όσο και στον Συνδυασμό μας!

Μας δίνετε τεράστια δύναμη να συνεχίσουμε με αισιοδοξία αυτό που όλοι μαζί διαμορφώσαμε, προκειμένου να οδηγήσουμε τον τόπο μας σε δρόμους ανάπτυξης και ευημερίας.

Στον αγώνα αυτό δεν περισσεύει κανείς. Είστε όλοι πολύτιμοι προκειμένου να συνδιαμορφώσουμε το μέλλον του Δήμου μας, από την 1η του Σεπτέμβρη. Μας ενώνουν η αγάπη για τον τόπο μας, τα προβλήματα του και η ευθύνη για το μέλλον του.

Μαζί με τους συνεργάτες μου σας υποσχόμεθα ότι θα καταβάλλουμε όλες μας τις δυνάμεις για να σας υπηρετήσουμε με ήθος και δημοκρατικό τρόπο. Δεν είμαστε χορηγούμενοι, ούτε επιχορηγούμενοι και δεν εξαρτώμεθα από κανέναν. Η λογοδοσία μας θα είναι συνεχής στους Συνδημότες μας και μόνο.”

Και πάλι σας ευχαριστώ!

Παναγιώτης Καρβέλας

Δήμαρχος Πύλου- Νέστορος