Παραιτήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Ελένη Παναγιωτοπούλου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μία ακόμα απώλεια μετράει από σήμερα η παράταξη του Πέτρου Τατούλη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου καθώς με ανακοίνωση της η Ελένη Παναγιωτοπούλου, θεματική αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου έως σήμερα, υπέβαλε την παραίτησή της από τη θέση αυτή δηλώνοντας πάντως, ότι παραμένει περιφερειακή σύμβουλος Αργολίδας

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη παραίτηση έρχεται μετά και την επίσημη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στο πρόσωπο του δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, ως υποψήφιο περιφεριφερειάρχη Πελοποννήσου, με την ίδια να δηλώνει ότι παραμένει πιστή στις αξίες και την ιδεολογική της τοποθέτηση στηρίζοντας έτσι την επιλογή της Πειραιώς και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

H δήλωση της κ. Παναγιωτοπούλου:

Ύστερα από την σημερινή δήλωση του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη για την στήριξη της ΝΔ στον Δήμαρχο Καλαμάτας κ Παναγ. Νίκα ως υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου , όπως είχα δηλώσει και στο πρόσφατο παρελθόν, προκύπτει προφανής ασυμβατότητα του ρόλου μου ως Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Δημ. Υγείας, Πολιτισμού και Παιδείας και της κομματικής μου ιδιότητας , ως Αναπλ/α Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Ως εκ τούτου , πιστή στις αξίες μου και την ιδεολογική μου τοποθέτηση , παραιτούμαι από την θέση της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Δημ Υγείας, Πολιτισμού και Παιδείας.Σεβόμενη την εντολή των πολιτών , που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους το 2014,οφείλω να συνεχίσω να υπηρετώ τα συμφέροντά τους από την θέση της Περιφερειακής Συμβούλου Αργολίδας.