Πλήθος κόσμου “Στην αυγή της πανσελήνου” στον Επικούριο Απόλλωνα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η μουσική εκδήλωση “Στην αυγή της πανσελήνου” που διοργάνωσαν, στο πλαίσιο των θερινών πολιτιστικών εκδηλώσεων, ο Δήμος Οιχαλίας και η Κοινωφελής του Επιχείρηση σύμφωνα με το ακόλουθο δελτίο τύπου:

“Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10/8 στο προαύλιο χώρο του ναού Επικούριου Απόλλωνος μουσική εκδήλωση με τίτλο « Στην αυγή της πανσελήνου…»

Πλήθος κόσμου είχε καταφθάσει από νωρίς στο Ναό για να θαυμάσει το μνημείο και το φυσικό κάλλος της περιοχής.

Με συνοδοιπόρο ένα σχεδόν ολόγιομο φεγγάρι απολαύσαμε ένα άρτια εκτελεσμένο μουσικό ταξίδι γεμάτο νοσταλγία και ρομαντισμό που με φόντο το Ναό Επικούριου Απόλλωνος δημιουργούσαν μια μοναδική εμπειρία.

Κατά την εκδήλωση ερμηνεύτηκαν τέσσερις κύκλοι τραγουδιών σπουδαίων ποιητών μελοποιημένοι από σπουδαίους συνθέτες όπου ο Γ. Ρίτσος συνάντησε τον Μ. Θεοδωράκη, ο Ο. Ελύτης συνάντησε τον Στ. Γυφτάκη, ο Ν. Γκάτσος συνάντησε τον Μ. Χατζιδάκη και μια σειρά παραδοσιακών Ισπανικών ποιημάτων διασκευασμένα από τον Φ.Γ. Λόρκα.

Ευχαριστούμε θερμά όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Κατά την εκδήλωση έγινε συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας από την Τράπεζα Αλληλεγγύης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας με σκοπό την διανομή τους σε άπορες οικογένειες.”