Προβλήματα στην υδροδότηση της Κυπαρισσίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Από νωρίς πριν τον Πάσχα άρχισαν τα προβλήματα στην υδροδότηση της Τριφυλιακής πρωτεύουσας καθώς ολόκληρη πόλη..”κοράκιασε” από την εκτεταμένη διακοπή η οποία δεν είχε αποκατασταθεί ως αργά το απόγευμα της Δευτέρας πριν αναρτηθεί το παρόν άρθρο.

Πιο αναλυτικά από το πρωί λόγω βλάβης στην περιοχή των Μυρέικων η οποία φαίνεται ότι προκάλεσε μεγάλη διαρροή υδάτινου όγκου σε διαφορετικά σημεία, είχε ως αποτέλεσμα να στερέψουν…οι βρύσες. Αρχικά το πρόβλημα έγινε αισθητό στα σχολικά συγκροτήματα όπου οι μαθητές δεν μπορούσαν όχι μόνο να πιουν νερό σε προαύλια, αλλά ούτε να χρησιμοποιήσουν τουαλέτες καθώς το νερό από τα καζανάκια και τις δεξαμενές όπου υπήρχαν βέβαια, άδειασε τελείως…

ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟ ΕΓΙΝΑΝ VIRAL ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

Πριν το μεσημέρι το πρόβλημα διογκώθηκε καθώς τα καταστήματα εστίασης δεν μπορούσαν να εξυπηρετήσουν ή με ελλείψεις τους πελάτες τους, καθώς δεν μπορούσαν να σερβίρουν νερό αλλά ούτε οι θαμώνες να πάνε στην τουαλέτα.

Αποκορύφωμα ήταν δημότες να αγοράσουν μπουκάλια με νερό από τα τοπικά σούπερ μάρκετ, ενώ δεχθήκαμε αρκετά τηλεφωνήματα από οικογένειες που δεν μπορούσαν να πλύνουν τα χέρια τους ή να ετοιμαστεί το μεσημεριανό φαγητό. Σε μια ημέρα αιχμής καθώς όλες οι υπηρεσίες ήταν σε λειτουργία.

Το χειρότερο άλλη μια φορά είναι ότι ΔΕΝ εκδόθηκε καμία επίσημη ανακοίνωση για την διακοπή νερού, ούτε καν ενημερώθηκαν τοπικά μέσα ενημέρωσης που έχουν δεχθεί να μεταδίδουν δωρεάν ανακοινώσεις που αφορούν την κοινή ωφέλεια όπως οι διακοπές της ΔΕΗ που είναι προγραμματισμένες.

Καλά κρασιά…

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ