Πύλος: Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Διανομή τροφίμων θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Πύλου – Νέστορος την ερχόμενη Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019 στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ.

Αναλυτικότερα, στις 386 οικογένειες, δικαιούχους του προγράμματος,  θα διανεμηθούν 10 είδη τροφίμων (κρέας, μήλα, πατάτες, κρεμμύδια, φασόλια, φακές, ρύζι, φέτα, ζάχαρη, και ντοματοπολτός, αναλογικά με τα μέλη κάθε οικογένειας).

Η διαδικασία παραλαβής
Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν με SMS και θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο που να αναγράφει το Α.Μ.Κ.Α. τους, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα. Αν δεν προσέλθει ο ίδιος ο δικαιούχος, θα πρέπει ο εκπρόσωπός του να έχει εξουσιοδότηση για να παραλάβει τα τρόφιμα. Η διανομή θα γίνει με τη χρήση ψηφιακής υπογραφής των δικαιούχων του ΤΕΒΑ, σε τάμπλετ .
Επισημαίνεται ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων (κυρίως πολυμελών οικογενειών), απαιτείται από τους ωφελούμενους μεταφορικό μέσο, για να μεταφέρουν τα τρόφιμα που θα παραλάβουν.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Πύλου Νέστορος είναι εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας με επικεφαλής την Περιφέρεια Πελοποννήσου στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» για την προγραμματική περίοδο 2014-2020».

Σημεία Διανομής:
Δημοτικό Κατάστημα Χώρας (έμπροσθεν παιδικής χαράς) και ώρες διανομής: 8:30 έως 10:30
Δημαρχείο Πύλου (χώρος λιμανιού) και ώρες διανομής: 11:00 έως 13:00
Δημοτικό Κατάστημα Κορώνης και ώρες διανομής: 13:30 έως 16:00

Πληροφορίες:
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού- Αθλητισμού και Πρόνοιας στα τηλέφωνα
2723360230 (Γιαλλελή Αναστασία) και 2723360246 (Σκόκου Αντωνία).