Σήκωσαν μανίκια ο Λεβεντάκης και ο Ασημακόπουλος με παρεμβάσεις σε όλη την Τριφυλία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Σημαντικές παρεμβάσεις πραγματοποιεί η δημοτική αρχή της Τριφυλίας σε κοινοτικά διαμερίσματα αλλά κι εσύ αστικά κέντρα με σκοπό τον εξωραϊσμό αλλά κυρίως την αναβάθμιση ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής. Στις βασικές προτεραιότητες του κλιμακίου καθαρισμού υπό την καθοδήγηση του δήμαρχου αλλά και του αντιδήμαρχου καθαριότητας Γιώργου Ασημακοπούλου είναι τόσο ο εξωραϊσμός σε χώρους που απαιτούνται τεχνικά έργα, οι δημοτικοί και αγροτικοί δρόμοι καθώς επίσης και παρεμβάσεις στις εισόδους και εξόδους πόλεων της Τριφυλίας. Οι στοχευμένες παρεμβάσεις θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα καθώς φαίνεται ότι σε εγρήγορση βρίσκονται όχι μόνο τα μηχανήματα αλλά και το προσωπικό του Δήμου έτσι ώστε να παραχθεί αποτελεσματικό έργο.
ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ
Από την αρχή της εβδομάδας συνεχίζονται τα Έργα αγροτικής οδοποιίας στην Τ.Κ. Μουζακίου – Γαργαλιάνων με μηχανήματα του δήμου, με απώτερο στόχο την ολοκλήρωση ως το τέλος της εβδομάδας των εργασιών.
Επίσης παρουσία του δημάρχου κ. Λεβεντακη πραγματοποιήθηκε ήδη ο καθαρισμός ρεμάτων στην περιοχή Σανί – Κυπαρισσίας από φερτά υλικά και μπάζα αλλά και ο καθαρισμός του δημοτικού δρόμου.
Καθαρισμός επίσης έγινε με συνεργεία του περιβάλλοντος χώρου σχολικών μονάδων, καθώς επίσης και καθαρισμός δρόμων, σε Φιλιατρά και Γαργαλιάνους σε εισόδους και εξόδους των αστικών κέντρων.
Παράλληλα με ρυθμούς καθημερινότητας ξεκίνησαν στα Φιλιατρά οι συνδέσεις με το δίκτυο αποχέτευσης, ενώ σε εξέλιξη είναι οι εργασίες καθαρισμού στο συντριβάνι που κοσμεί την κεντρική πλατεία Καποδιστρίου στα Φιλιατρά, το οποίο είχε αφεθεί στην τύχη του. Το Βενετσιάνικο αυτό συντριβάνι του 19ου αιώνα, παραγγέλθηκε στη Φλωρεντία το 1871, επί δημαρχίας Χρήστου Καραβίτη, με τη φροντίδα του ιταλικής καταγωγής ιατρού Άγγελου Μάινου. Σήμα κατατεθέν, για την πόλη των Φιλιατρών, επιβάλλεται να συντηρηθεί και να αναδειχθεί, γιατί αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της έχει επισημάνει ο δήμαρχος Τριφυλιας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ