Σεμινάρια Μεσσηνιακής Γαστρονομίας στην Costa Navarino

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
FB : www.facebook.com/kotsiaris

Για 7η συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθούν τα Σεμινάρια Μεσσηνιακής Γαστρονομίας, στην Costa Navarino, από τις 13-16 Νοεμβρίου 2019.

Σημειώνεται ότι, τα σεμινάρια διοργανώνονται από το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας και την υποστήριξη της ομάδας των επαγγελματιών του διατροφικού τομέα «Μπριγάδα».

Στόχος της Γιορτής είναι η ανάδειξη και καθιέρωση της γαστρονομικής παράδοσης της Μεσσηνίας και η ενίσχυση της προβολής και χρήσης των τοπικών προϊόντων και απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες μάγειρες, Chefs, ιδιοκτήτες εστιατορίων και ξενοδοχειακών μονάδων, καθώς και εργαζόμενους πάσης φύσης σχετικά με τον κλάδο.
Το πρόγραμμα της Γιορτής Μεσσηνιακής Γαστρονομίας περιλαμβάνει τα εξής:
Την Τετάρτη 13 και Πέμπτη 14 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν «εισηγήσεις και εργαστήρια μαγειρικής τέχνης – workshop – επίδειξη τεχνικών από καταξιωμένους Μεσσήνιους επαγγελματίες και γαστρονομική δοκιμή».

– Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα μόνο για μαθητές.
– Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν εισηγήσεις μόνο για επαγγελματίες της εστίασης.

Για δηλώσεις συμμετοχής στα Σεμινάρια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Γεωργία Παλόγλου (Επιμελητήριο Μεσσηνίας), στο τηλέφωνο 27210 62218 και ώρες 08.00-14.00. Για ώρες εκτός γραφείου μπορούν να επικοινωνούν στο 6986 689093.
Η συμμετοχή, που είναι δωρεάν,  μπορεί να γίνει μόνο κατόπιν προεγγραφής και σημειώνεται ότι θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.


Πηγή: https://www.kalamata.gr/