Σε επαφές με φορείς και εκπροσώπους της Αρκαδίας ο Γιάννης Λάσκαρης για την ανάδειξη σχέσεων Αρκαδίας Δήμου Μεσσήνης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Επαφές με εκπροσώπους φορέων και συλλόγων της Αρκαδίας είχε τη προηγούμενη εβδομάδα ο επικεφαλής του συνδυασμού «Επανεκκίνηση Δήμου Μεσσήνης» Γιάννης Λάσκαρης προκειμένου να αναδεχθεί ένας κοινός άξονας και δίαυλος επικοινωνίας και συνεργασίας που θα συμβάλλει στην κοινή ανάπτυξη σε τομείς της επιχειρηματικότητας και του πολιτισμού.

Στόχος των εκπροσώπων του συνδυασμού σε αυτές τις επαφές ήταν η ανταλλαγή απόψεων καθώς και η επιβεβαίωση της στήριξης που θα συμβάλλουν στην εξωστρέφεια του Δήμου Μεσσήνης.

Βαθύτατα ικανοποιημένος από τις διαβεβαιώσεις των εκπροσώπων, ο Γιάννης Λάσκαρης και οι συνεργάτες του επέστρεψαν με την εγγύηση της ανάπτυξης «Πολιτιστικών διαδρομών» με έμφαση στις περιηγήσεις και την στήριξη των χωριών του Δήμου Μεσσήνης καθώς και την άνοδο της επιχειρηματικότητας και της επισκεψιμότητας στην πόλη της Μεσσήνης.

Με την εκπόνηση του σχεδίου «Νεφέλη» που θα γίνει σύντομα οι πολίτες του Δήμου Μεσσήνης θα κατανοήσουν πλήρως τον σχεδιασμό που θα επιφέρει άμεσα με την ανάληψη των καθηκόντων της διαχείρισης του Δήμου Μεσσήνης από τον συνδυασμό Επανεκκίνηση Δήμου Μεσσήνης» την εξωστρέφεια την κινητικότητα και την επισκεψιμότητα.