Σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς τα Φιλιατρά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς κινούνται από χθες τα Φιλιατρά με το άναμμα των Δέντρων στην πλατεία του Δημαρχείου Φιλιατρών από σχολεία της πόλης.

Μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν την πλατεία Τα βλέμματα τράβηξαν τα δυο σπιτάκια που στο γινόταν bazaar από το 1ο Δημοτικό Σχολείο.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης την έκανε η Νηπιαγωγός Δέσποινα Στυλιανού ενώ την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων έκανε η φιλαρμονική του Συλλόγου Φιλοπροόδων

Εορταστικό τόνο στην βραδιά, έδωσε η χορωδία που αποτελούνταν από παιδιά των τριών Δημοτικών σχολείων της πόλης όπου τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια με την συνοδεία του δασκάλου μουσικής Νικόλαου Παπαδήμου.

Το σύνθημα για την αντίστροφη μέτρηση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, έδωσε ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών Βασίλης Παπαθεοσοδίου ευχόμενος χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο και στους απανταχού της γη Φιλιατρινούς.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τα χορευτικά τμήματα των Συλλόγων Αγίας Κυριακής, Πυρσού και Φιλοπροόδων όπου χόρεψαν κάλαντα από όλη την Ελλάδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κόσμος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους χορούς, γεγονός που μαρτυρά πως ΟΥΔΟΛΩΣ έχουν κουράσει όπως ισχυρίστηκαν κάποιοι και κάποιες, στις δύο συναντήσεις που προηγήθηκαν για την οργάνωση των εορταστικών εκδηλώσεων στην πόλη μας.

Οι εκδηλώσεις που θα γίνουν στα Φιλιατρά την περίοδο των εορτών είναι:

Στα σπιτάκια της πλατείας θα φιλοξενηθεί στις 22 Δεκεμβρίου από τις 10.00 έως τη 1.00 το μεσημέρι Bazaar του 2ου Δημοτικού Σχολείου
Τη Δευτέρα 17/12 ώρα 11.30 ’Άγιος Βασίλης, ξωτικά και ξυλοπόδαροι στα Μαγικά Χριστούγεννα του ΚΕΦΙΑΠ.

Στις 23 Δεκεμβρίου στις 4.30 το απόγευμα ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών θα φιλοξενήσει ζογκλέρ για να διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους στην Κεντρική Πλατεία.

29 Δεκεμβρίου ώρα 4.00 το απόγευμα στην Πλατεία Φιλιατρών μικροί και μεγάλοι Άγιοι Βασίληδες θα κατακλύσουν το κέντρο της πόλης ..σ ένα αγώνα δρόμου διαφορετικό!! …χωρίς νικητές και ηττημένους …χωρίς χρονόμετρα και ανταγωνισμό !!!

Διοργάνωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης και του Αθλητικού Ομίλου Φιλιατρών.

 

filiatranews