Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Τριφυλίας Γ. Λεβεντάκη, για τους επιτυχόντες των Πανελληνίων εξετάσεων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Θα ήθελα να εκφράσω, από καρδιάς, τα θερμά μου συγχαρητήρια και να στείλω τις ολόθερμες ευχές μου, σε όλους τους επιτυχόντες, μαθήτριες και μαθητές, των φετινών Πανελληνίων εξετάσεων.

Κυρίως όμως, να συγχαρώ διπλά, τα δικά μας παιδιά (του Δήμου Τριφυλίας) που, ακολουθώντας πιστά την παράδοση, μας έκαναν για άλλη μια χρονιά πραγματικά υπερήφανους, με τις επιδόσεις τους.

Ιδιαίτερη μνεία, από μέρους μου, αξίζει στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους, που παρ’ όλες τις εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες της καθημερινότητας (που κληθήκαμε όλοι να αντιμετωπίσουμε, εφέτος), στάθηκαν δίπλα τους, αρωγοί και συμπαραστάτες, ανοίγοντάς τους ασφαλείς δρόμους, για την επίτευξη των στόχων και την εκπλήρωση των ονείρων τους.

Τέλος, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλους εκείνους, τις μαθήτριες και τους μαθητές, που αν και προσπάθησαν σκληρά, δεδομένων των συνθηκών, εντούτοις δεν πέτυχαν το επιθυμητό γι’ αυτούς αποτέλεσμα.

Η δύσκολη και πρωτόγνωρη, για τους μαθητές όλης της Ελλάδος, επικρατούσα κατάσταση, σίγουρα επηρέασε κάποιους από αυτούς παραπάνω και αποτέλεσε τροχοπέδη για την ομαλή πορεία τους, προς τις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Να θυμούνται πως η ζωή, που δε σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει, θα τους δώσει, στο μέλλον, πολλές ακόμα ευκαιρίες και επιλογές και τότε θα καταλάβουν πως τίποτε δε μπορεί να σταθεί εμπόδιο, στην τόλμη της νιότης τους και στα όνειρά τους.

Εύχομαι ολόψυχα, λοιπόν, σε όλους, να έχουν καλή συνέχεια στις σπουδές τους και μια υπέροχη φοιτητική ζωή.

Να μη σταματούν ποτέ, μπροστά σε οποιαδήποτε δυσκολία και να μάθουν να διεκδικούν, πάντα, αυτά που τους αξίζουν… γιατί, τα καλύτερα χρόνια είναι μπροστά τους!