Συμπληρώθηκε το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μπουντρούκα στην Λακωνία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ολοκληρωμένο το ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας και μάλιστα με το μέγιστο αριθμό υποψηφίων που προβλέπει ο νέος εκλογικός Νόμος παρουσιάζει σήμερα ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και επικεφαλής της «Πελοποννησιακής Συμμαχίας» Γιάννης Μπουντρούκας.

Πρόκειται για οχτώ ( 8 ) νέες υποψηφιότητες που μαζί με τους τέσσερις ( 4 ) υποψηφίους που ήδη έχουν ανακοινωθεί από το Συνδυασμό αποτελούν το 12μελές ψηφοδέλτιο της «Πελοποννησιακής Συμμαχίας» που καλύπτει χωροταξικά ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας.

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μπουντρούκας με αφορμή την πρώτη ολοκληρωμένη παρουσίαση ψηφοδελτίου από όλες τις παρατάξεις των Περιφερειακών Εκλογών δήλωσε τα εξής:

» Καλωσορίζω στην παράταξή μας τους νέους υποψηφίους  και ανακοινώνω επίσημα το ολοκληρωμένο ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας. Αυτή η ανακοίνωση είναι για όλους εμάς συμβολική και δηλώνει ότι είμαστε ήδη έτοιμοι για τη μεγάλη ανατροπή στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.Πολίτες από όλους τους κομματικούς χώρους, καταξιωμένοι επαγγελματίες, επιστήμονες αγρότες και πολλοί νέοι συστρατεύονται καθημερινά με την Πελοποννησιακή Συμμαχία 
ενισχύοντας την προσπάθεια που κάνουμε για να βάλουμε σε τροχιά ανάπτυξης την Πελοπόννησο. Εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους καλή δύναμη και καλή επιτυχία».

Το ψηφοδέλτιο της «Πελοποννησιακής Συμμαχίας» στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας αποτελείται από τους παρακάτω 12 υποψηφίους:

Β.Μ.