Συνάντηση ποδηλατών και πεζοπόρων του Ευκλή στο Νιχώρι Αρκαδίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

__ Την καθιερωμένη Κυριακάτικη προπόνησή τους πραγματοποίησαν χτες (07/06/2020) οι ποδηλάτες του Ευκλή, τα πλαίσια της προετοιμασίας ενόψει του επικείμενου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μάστερ που θα γίνει στις 4 Ιουλίου 2020 στην Βόρεια Εύβοια.

__ Με αφετηρία από τα γραφεία του Ευκλή ξεκίνησαν την Κυριακή οι ποδηλάτες στις 6 π.μ. την προπόνηση αντοχής με κατεύθυνση Τσακώνα – Παραδείσια – Λιοντάρι – Άκοβο – Δυρράχιο – Νεοχώρι – Σταυρωτό Δεντρί – Αρτεμισία – Καλαμάτα, συνολικής απόστασης 150 χλμ.

__ Αξίζει, να σημειωθεί πως η προπόνηση των αθλητών συνέπεσε με την προγραμματισμένη εξόρμηση του πεζοπορικού τμήματος του Ευκλή, όπου με την πρωτοβουλία της προέδρου κας Ελένης Οικονομόπουλου πραγματοποιήθηκε θερμή υποδοχή στους ποδηλάτες από όλους τους συμμετέχοντες ορειβάτες και πεζοπόρους στη θέση Νεοχώρι Φαλαισίας.
Η πρόεδρος και τα μέλη πρόσφεραν στους καταπονημένους και καταϊδρωμένους ποδηλάτες τοστ, λουκούμια, νερό και ένα θερμό χειροκρότημα, που τους γέμισε με ενέργεια για την συνέχεια, όπως δήλωσαν οι ποδηλάτες.

__ Οι αθλητές, που θα εκπροσωπήσουν τον καλαματιανό σύλλογο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μάστερ είναι ο Παντελεήμων Σταμάτης, ο Ιωάννης Πετρακόπουλος, ο Βασίλειος Μυστριώτης, ο Πάνος Λαχανάς και ο Νικόλαος Ρήγας.
__ Η διοίκηση του Ευκλή και οι συναθλητές τους εύχονται στους ποδηλάτες καλή επιτυχία στον 1ο αγώνα που συμμετέχουν μετά την περιπέτεια με τον Covid 19.