Σύσκεψη για θέματα αθλητικών χώρων στο δημαρχείο Καλαμάτας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σύσκεψη για θέματα αθλητικών χώρων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019, υπό την προεδρία του Δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου και με τη συμμετοχή αιρετών του Δήμου Καλαμάτας και υπηρεσιακών παραγόντων.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η αδειοδότηση των αθλητικών χώρων του Δήμου Καλαμάτας και η καταγραφή όλων των ανοικτών αθλητικών χώρων που βρίσκονται στην περιφέρεια του Δήμου.

Συζητήθηκαν, επίσης, θέματα των κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως είναι το Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Παραλίας, καθώς και το Κλειστό Γυμναστήριο «Τέντα».

Ακόμη, εξετάσθηκε η εξέλιξη της των εργασιών στο πλαίσιο της εργολαβίας για την αναβάθμιση των χώρων υγιεινής στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, καθώς και ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του Κολυμβητηρίου, όπως τα ισοθερμικά καλύμματα που τοποθετούνται στην επιφάνεια του υγρού στίβου και το μηχάνημα αυτόματης χλωρίωσης νερού.

Τέλος, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος ζήτησε από την Υπηρεσία να αναθέσει σε εξειδικευμένη εταιρεία τον έλεγχο όλων των ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων, σε συνέχεια ελέγχων από τεχνικούς του Δήμου Καλαμάτας.