Σύσκεψη στην Π.Ε. Μεσσηνίας εν όψει ακραίων καιρικών φαινομένων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Π.Ε. Μεσσηνίας, παρουσία της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών κας Κωνσταντίνας Νικολάκου και της Αντιπεριφερειάρχου για θέματα Μεσσηνίας κας Αντωνίας Μπούζα για τον συντονισμό των συναρμόδιων φορέων για πιθανές επιπτώσεις από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη Μεσσηνία.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Διεύθυνσης Τεχνικών υπηρεσιών και του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Μεσσηνίας.

Η κα Νικολάκου ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής για την άψογη συνεργασία τους σε θέματα Πολιτικής Προστασίας επισημαίνοντας ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα σε όλες τις Π.Ε σε ότι αφορά το πολιτικό αλλά και το υπηρεσιακό δυναμικό της, ενώ έχουν εξασφαλιστεί οι πόροι για έκτακτες παρεμβάσεις που ενδεχομένως θα προκύψουν από την κακοκαιρία και αφορούν στην Πολιτική Προστασία των πολιτών της Πελοποννήσου.

Η κα Μπούζα αναφέρθηκε στην μεγάλη συμβολή των υπηρεσιών της Π.Ε. Μεσσηνίας στην άμεση αντιμετώπιση καιρικών φαινόμενων λέγοντας πως θα είναι όλοι σε επιφυλακή μέχρι αυτά να εξασθενίσουν.