Τέσσερις νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Θανάσης Βασιλόπουλος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τέσσερις νέους υποψηφίους, τους 47 μέχρι σήμερα, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Φεβρουαρίου, ο Θανάσης Βασιλόπουλος, επικεφαλής του συνδυασμού «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας».

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος καλωσόρισε τους τέσσερις νέους υποψηφίους στο συνδυασμό “Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας” και τόνισε:

Ως επικεφαλής της Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας, σήμερα έχω την χαρά να υποδεχθώ στο συνδυασμό μας τέσσερις ακόμη νέους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους. Τέσσερις συμπολίτες μας οι οποίοι έχουν ήδη προσφέρει πολλά, ο καθένας από το δικό του τομέα, από το δικό του μετερίζι και αποφάσισαν και αυτοί να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας.

Πριν όμως προχωρήσω στην παρουσίασή τους και δώσω το λόγο στους ίδιους θα ήθελα να αναφέρω κάτι ακόμη.

Με τη σημερινή παρουσίαση ο συνδυασμός Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας αγγίζει τους 47 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο, όπως ισχύει αυτή τη στιγμή απομένουν ελάχιστες κενές θέσεις για την ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου. Για το λόγο αυτό και προς το παρόν δεν θα προχωρήσουμε σε νέες ανακοινώσεις, παρά το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου μας και θα αναμένουμε την φημολογούμενη προσαύξηση του ποσοστού από το 30% στο 50%.  

Από την επόμενη εβδομάδα ο συνδυασμός μας θα προχωρήσει στην ανακοίνωση βασικών θέσεων του προγράμματος, καθώς και των υπευθύνων που έχουν αναλάβει συγκεκριμένους ρόλους στο συνδυασμό, ενώ παράλληλα ξεκινάμε τις προγραμματισμένες συναντήσεις με τους συνδημότες μας.

Και μετά από αυτή τη μικρή παρένθεση επιστρέφω στους νέους μας συνεργάτες, οι οποίοι είναι:

 Τσαούση Ελένη

Ελεύθερος Επαγγελματίας – Ασφαλίστρια

Πρώην  μέλος Δ.Σ. Δημοτικής Φιλαρμονικής

Πρώην μέλος  Δ.Σ. Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων Βίας

Μέλος της θεατρικής Ομάδας του ΜΕΘ.

Βασιλόπουλος Παναγιώτης

Ελεύθερος Επαγγελματίας – Δημοτικός Σύμβουλος

Πρόεδρος Αθλητικού Φορέα Δήμου Καλαμάτας

Αντιπρόεδρος ΕΠΣ Νομού Μεσσηνίας

Αντιπρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Τσεριωτών «Ο Ταΰγετος»

Κουτίβας Ηλίας

Έμπορος – Δημοτικός Σύμβουλος

Αντιπρόεδρος Δ.Σ.  ΔΕΥΑ Καλαμάτας

Πρώην Αντιπρόεδρος  ΔΙΟΚΛΗΣ Α.Ε.

Ταχταμπάς Γεώργιος

Ελεύθερος Επαγγελματίας

 

Βασιλόπουλος Παναγιώτης 

Στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές κατεβαίνω με το φίλο μου το Θανάση το Βασιλόπουλο. Έναν άνθρωπο δημιουργικό φιλότιμο, εργασιομανή και πάνω απ όλα ακέραιο χαρακτήρα.

Ύστερα από την προηγούμενη δημοτική αρχή, με τον κύριο Νίκα, που πήγαμε πάρα πολύ καλά, σε όλους τους τομείς, ξεχωρίζει  ο πιο δύσκολος και είναι αυτός της καθαριότητας του Δήμου. Ο Θανάσης Βασιλόπουλος τα πήγε περίφημα, μπορώ μάλιστα να πω τέλεια.

Στην ενδοπαραταξιακή διαδικασία που κάναμε για να επιλέξουμε ποιος θα ηγηθεί της δημοτικής μας ομάδας, δώσαμε το λόγο μας ότι όποιος προκύψει από τις εκλογές θα είμαστε κοντά του και δίπλα του.

Δεν θα μπορούσα λοιπόν να μην τιμήσω το λόγο μου και γι αυτό είμαι δίπλα στο Θανάση Βασιλόπουλο. Πιστεύω ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά  με τους φίλους που έχουμε κοντά μας και με αυτούς που σίγουρα θα έρθουν μαζί μας. Ευχαριστώ πολύ.

Κουτίβας Ηλίας

Δηλώνω παρών στη νέα αυτή αυτοδιοικητική προσπάθεια με επικεφαλής το Θανάση Βασιλόπουλο.

Μπορούμε και πρέπει να κάνουμε τη ζωή των συμπολιτών μας ακόμη πιο ποιοτική, ακόμη πιο ανθρώπινη.

Η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών οφείλει  να είναι η πρωταρχική φροντίδα μιας Δημοτικής Αρχής.

Γι αυτό για εμάς είναι πρώτα και πάνω απ όλα ο άνθρωπος.

Η Καλαμάτα άλλαξε και συνεχίζει!

Τσαούση Ελένη 

Κατεβαίνω στις εκλογές με το Συνδυασμό του κ. Βασιλόπουλου, γιατί θεωρώ ότι είναι ένας ακούραστος εργάτης και έχει επιτελέσει μεγάλο κοινωνικό έργο στο Δήμο Καλαμάτας.

Έτσι εγώ από την πλευρά μου, αν μου δώσουν την ευκαιρία οι συνδημότες μου και με τιμήσουν με την ψήφο τους, θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις και θα σταθώ αντάξια δίπλα σε αυτόν τον αξιόλογο άνθρωπο, ώστε να υλοποιήσουμε το όραμά του που δεν είναι άλλο από το να δει μια Καλαμάτα να ευημερεί και να γίνει ο φάρος για τις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδας.

Ταχταμπάς Γεώργιος 

Η πρόταση του Θανάση Βασιλόπουλου να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του με τιμά ιδιαίτερα. Την αποδέχθηκα με γνώμονα το καλό του τόπου μας και των παιδιών μας.

Είναι ένας νέος άνθρωπος και παλεύει καθημερινά για το καλύτερο αύριο. Ο Θανάσης έχει αποδείξει διαχρονικά ότι στα δύσκολα μπορεί να ανταπεξέλθει με μεγάλη επιτυχία και με έπεισε να συμβάλω και εγώ για έναν καλύτερο δήμο, για την πόλη μας και τα χωρία μας.

Σε αυτή του την προσπάθεια ενώνω και εγώ τις δυνάμεις μου μαζί του.

Θανάση σε ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανες και θα αγωνιστώ και εγώ σε αυτό τον κοινό αγώνα μαζί σας. Ευχαριστώ πολύ.