Ταυτοποιήθηκε ένα άτομο, για την καλλιέργεια της φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Εξακριβώθηκε τελικά από την Ασφάλεια Καλαμάτας ο κάτοχος της φυτείας με 38 δενδρύλλια χασίς, που είχε εντοπιστεί και εκριζωθεί στο Σανί Κυπαρισσίας.

Πρόκειται για έναν 38χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, ενώ έχει ακόμα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο στις 24.9.2018 έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση και εξερεύνηση σε δασική περιοχή στο Σανί Κυπαρισσίας εντοπίστηκε, σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο, φυτεία κάνναβης, όπου καλλιεργούνταν συνολικά -38- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 2 έως 3 μέτρα περίπου.

Μάλιστα, στο εσωτερικό αυτοσχέδιας σκηνής, η οποία ήταν εγκατεστημένη στο χώρο της φυτείας και χρησιμοποιούνταν ως ξηραντήριο, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -7,5- κιλών.

H σχηματισθείσα δικογραφία, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.