Τιμητική έκθεση για τον Πέτρο Θέμελη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Έκθεση προς τιμήν του κ. Πέτρου Θέμελη θα φιλοξενηθεί στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, όπως έγινε γνωστό με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας.

Πιο συγκεκριμένα, η υλοποίηση της έκθεσης συζητήθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης, που είχε με το Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020, ο πρόεδρος του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» και πρώην Δήμαρχος Καλαμάτας Σταύρος Μπένος.

Κατά τη συνάντησή τους, που έγινε στο Μέγαρο Χορού της πόλης, με αφορμή την πραγματοποίηση της ΙΓ΄ Γενικής Συνέλευσης του Διαζώματος στην Καλαμάτα και την Αρχαία Μεσσήνη από Πέμπτη 01 έως και Κυριακή 04 Οκτωβρίου 2020 και την έκθεση προς τιμήν του κ. Πέτρου Θέμελη, η οποία θα φιλοξενηθεί στο Φουαγιέ του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, συζήτησαν για σειρά θεμάτων που άπτονται των πολιτιστικών κι όχι μόνο ζητημάτων του Δήμου, ανταλλάσσοντας απόψεις και αναζητώντας τρόπους συνεργασίας προς όφελος της περιοχής. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και η συμβολή του «Διαζώματος» στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει, μέσω της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής για την δημιουργία της τουριστικής ταυτότητας το Δήμου.

Ο Δήμαρχος Θ. Βασιλόπουλος και ο πρόεδρος του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» Στ. Μπένος συμφώνησαν σύντομα να έχουν νέα συνάντηση.


Πηγή: https://kalamata.gr/