Το Κέντρο Νέων Καλαμάτας ανοίγει για την 11η εκπαιδευτική περίοδο!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το Κέντρο Νέων Καλαμάτας ανοίγει και φέτος τις πόρτες του με νέα κι ενδιαφέροντα εργαστήρια, μα κι αρκετά παλιά κι αγαπημένα!

Η ομάδα των εθελοντών του, ανανεωμένη και προετοιμασμένη, θα είναι παρούσα για να σας κατατοπίσει και να λύσει οποιαδήποτε απορία σας, σε μία προσπάθεια συγκέντρωσης και συσπείρωσης της κοινότητας, ανταλλαγής απόψεων, προτάσεων και ιδεών, και, φυσικά, γνωριμίας με το μεγαλείο του εθελοντισμού σε μία από τις πιο αγνές του μορφές, που στόχο δεν έχει το κέρδος, αλλά τη μαθησιακή και (δια)πολιτισμική ανταλλαγή!

Σας περιμένουμε λοιπόν:
 από Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου έως Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00-22.00

για να πραγματοποιήσετε τις εγγραφές σας στα εργαστήρια που επιθυμείτε. Οι εγγραφές γίνονται στον 1ο όροφο του Κέντρου Νέων Καλαμάτας στην Πλατεία Όθωνος 10, στο Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας.

Φέτος, για πρώτη φορά, θα υπάρχει παράλληλα η δυνατότητα ηλεκτρονικής εγγραφής. Αρκεί να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΚΝΚ (www.kentroneon.wordpress.com) ή την σελίδα μας στο facebook πληκτρολογώντας: Kentro Neon Kalamatas, όπου παράλληλα μπορείτε να ενημερώνεστε για το πρόγραμμα και τις δράσεις μας.

Μερικά από τα εργαστήριά μας για την προσεχή χρονιά:

– Yoga
– Tai chi
– Kick Boxing
– Αυτοάμυνα γυναικών
– Παραδοσιακοί χοροί (αρχαρίων/προχωρημένων)
– Salsa (αρχαρίων/προχωρημένων)
– Ρωσικά (αρχαρίων/προχωρημένων)
– Αγγλικά (αρχαρίων)
– Λετονικά
– Περσικά μέσα από την ποίηση του Ρουμί
– Ιταλικά (αρχαρίων)
– Ελληνικά για ξένους (αρχαρίων/προχωρημένων)
– Νοηματική Γλώσσα (αρχαρίων/προχωρημένων)
– Συζήτηση στα Αγγλικά
– Πορτογαλικά
– Γαλλικά (αρχαρίων/προχωρημένων)
– Αρμένικα
– Σερβικά
– Ολλανδικά
– Τουρκικά
– Παιχνίδι και μελέτη στα Αγγλικά
– Λέσχη Ανάγνωσης Λογοτεχνίας
– Decoupage (προχωρημένων)
– Ζωγραφική
– Γλυπτική
– Αγιογραφία
– Βελονάκι
– Θέατρο σκιών
– Κλασική κιθάρα
– Ukulele
– Bartending

Και η λίστα δεν τελειώνει εδώ!

Υπενθυμίζουμε ότι:
 όπως κάθε χρόνο, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν με σειρά προτίμησης έως 4 εργαστήρια, ωστόσο θα παρακολουθήσουν τελικά έως 2. Πάντα ακολουθείται σειρά προτεραιότητας με βάση την ημέρα και ώρας εγγραφής ως προς τη συμμετοχή στα εργαστήρια μας, προσπαθώντας να είναι οι πόρτες μας ανοιχτές για όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο! Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, θα υπάρξει η δυνατότητα συμμετοχής σε περισσότερα από 2 εργαστήρια, αν και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

 τα εργαστήρια πραγματοποιούνται από εθελοντές και προσφέρονται δωρεάν στους συμμετέχοντες. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 10€ [5€ για ανέργους] ανά εργαστήριο για όλο το τετράμηνο και το ποσό καταβάλλεται μόνο όταν κάποιος επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του στο κάθε εργαστήριο. Τα χρήματα αυτά χρησιμοποιούνται για την κάλυψη των πάγιων εξόδων του κτιρίου (ενοίκιο, λογαριασμοί, πρώτες ύλες).

Σας περιμένουμε με ανυπομονησία για μία ακόμη δημιουργική χρονιά στο αγαπημένο μας Κέντρο Νέων Καλαμάτας.
Διεύθυνση: Πλατεία Όθωνος 10
e-mail.:kentroneonkalamatas@gmail.com
http: www.kentroneon.wordpress.com