Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου αρχίζει το 7ο Καλαματιανό Καρναβάλι

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το βράδυ του Σαββάτου 16 Φεβρουαρίου 2019 ξεκινά το 7ο Καλαματιανό Καρναβάλι, στο οποίο θα μετάσχουν 22 πληρώματα και θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Μαρτίου, με πλούσιο πρόγραμμα.

Σε συνέντευξη Τύπου, που δόθηκε σήμερα Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019, ο Δήμαρχος ευχήθηκε «καλή επιτυχία στο 7ο Καλαματιανό Καρναβάλι» και απηύθυνε ευχαριστίες προς τους εθελοντές «γιατί το Καλαματιανό Καρναβάλι είναι στα χέρια των εθελοντών μας, όλων αυτών οι οποίοι θα κοπιάσουν, θα ετοιμάσουν τα πληρώματα, θα συμμετάσχουν, θα ξοδευτούν ώστε να έχουν ομοιόμορφη εμφάνιση και, το κυριότερο, θα προσφέρουν τον εαυτό τους, την ψυχή τους, το γέλιο τους, ώστε η πόλη κάποιες μέρες να είναι χαρούμενη».

Posted by Messinianews.gr on Thursday, 14 February 2019

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

Πρωταγωνιστές της βραδιάς, που θα ξεκινήσει στις 18:30 και θα παρουσιάσουν η Φωτεινή Ψυχίδου και ο Σωτήρης Γεωργούντζος, θα είναι τα πληρώματα του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, τα οποία θα κάνουν την πρώτη εμφάνισή τους στο κοινό της πόλης και στους επισκέπτες, θα διαγωνισθούν δε στο παιχνίδι που έχει ετοιμάσει η Ομάδα των Παιχνιδιών της Καρναβαλικής Επιτροπής. Σε ρόλο DJ θα είναι ο Θανάσης Τσιγαρίδης.
Στο πλαίσιο της τελετής έναρξης, θα παρουσιασθεί το δρώμενο της Πριγκίπισσας Ιζαμπώ, με αφηγητή το Γιώργο Τσαπόγα και σε χορογραφίες της Δημοτικής Σχολής Χορού. Στη συνέχεια και γύρω στις 20:00, ο Δήμαρχος θα κηρύξει την έναρξη του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, την οποία θα συνοδεύσουν ωραία πυροτεχνήματα. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί συναυλία του συγκροτήματος REC.

Posted by Messinianews.gr on Thursday, 14 February 2019