«Το Χαμόγελο του Παιδιού» 24 με 28 Ιουλίου στην Καλαμάτα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται από 24 έως 28 Ιουλίου 2019 στην παραλιακή λεωφόρο της Καλαμάτας, στο πλαίσιο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κόσμου για το έργο και τις δράσεις του.
Στον χώρο της Κινητής Μονάδας, από τις 17:00 μμ έως 23:00 μμ εξειδικευμένο,  επιστημονικό προσωπικό θα ενημερώνει φυσικά πρόσωπα, συλλόγους και φορείς της πόλης για την ίδρυση, τις αξίες και τις δράσεις του Οργανισμού.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» δεν απευθύνεται σε κάποιους, δεν ανήκει σε λίγους. Απευθύνεται σε όλα τα παιδιά και ανήκει σε όλους αυτούς που μοιράζονται το ίδιο Όραμα και Αξίες: Φροντίδα, Αξιοπρέπεια και Ισότητα για κάθε παιδί στη χώρα μας.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ανήκει και σε εσάς που συμμετέχετε ενεργά στη διαρκή προσπάθεια που καταβάλλουμε, ώστε κάθε παιδί να έχει όλα όσα δικαιούται. Χάρη στην πολύτιμη υποστήριξή σας, από το 1995 έως σήμερα,«Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναγνωρισμένο στην Ελλάδα και διεθνώς, βρίσκεται διαχρονικά δίπλα σε χιλιάδες ευάλωτα παιδιά.
Θα χαρούμε, λοιπόν, να μας προσφέρετε την ευκαιρία να σας υποδεχτούμε στον χώρο της Κινητής Μονάδας για να σας ενημερώσουμε επαρκώς για τις υπηρεσίες που προσφέρει ο Οργανισμός, αλλά όχι μόνο αυτό. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά, να μοιραστούμε προβληματισμούς, να ανταλλάξουμε ιδέες, να συνεχίσουμε πιο δυνατοί, να χαρίσουμε και να απολαύσουμε Χαμόγελα.
Στον χώρο της Κινητής Μονάδας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας θα διατίθενται και λογοτυπημένα είδη του Οργανισμού για την ενίσχυση των δράσεών του.
Για περισσότερες πληροφορίες ή για τον προγραμματισμό και την οργάνωση ενημερώσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email: Odysseas @ hamogelo.gr ή να καλέσετε στο 6985635584.
Θα σας περιμένουμε με χαρά!