Τράκαραν δύο αυτοκίνητα χωρίς οδηγούς

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Προ εκπλήξεως βρέθηκαν δυο οδηγοί στη Ναύπακτο όταν είδαν τα αυτοκίνητα τους τρακαρισμένα χωρίς οι ίδιοι να είναι στο τιμόνι.

Τα δυο οχήματα ήταν σταθμευμένα στον ίδιο δρόμο στην περιοχή του Γριμπόβου αλλά σε διαφορετικά σημεία. Το ένα εξ αυτών ήταν σταθμευμένο σε κατηφορικό σημείο και το δεύτερο κοντά στην παραλία. Κάποια στιγμή η οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου όταν πήγε να το πάρει από το σημείο που το είχε σταθμεύσει, βλέπει ένα άλλο να έχει πέσει στο πίσω μέρος να έχει προκαλέσει ζημιά, ενώ δεν υπήρχε οδηγός και ήταν κλειδωμένο.

Ειδοποίησε την τροχαία και ο αστυνομικός που έφτασε εκεί από τα στοιχεία του αυτοκίνητου βρήκε τον κάτοχο που ειδοποιήθηκε και έσπευσε στον τόπο της σύγκρουσης. Αυτός ήταν που ένιωσε την μεγαλύτερη έκπληξη όταν είδε το όχημά του αρκετά μακρύτερα από εκεί που το είχε παρκάρει.

Αφού και οι δυο ξεπέρασαν το αρχικό σοκ, διαπιστώθηκε ότι ο εν λόγω οδηγός είχε ξεχάσει να δέσει το χειρόφρενο και το αυτοκίνητο αποφάσισε να κάνει μόνο του μια βόλτα, κατεβαίνοντας την κατηφόρα. Έτσι χιουμοριστικά προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, αφού οι ζημιές ήταν μόνο υλικές και δεν υπήρξε τραυματισμός κάποιου περαστικού και κυρίως παιδιού, αφού στον εν λόγω δρόμο παίζουν με τα ποδήλατά τους πολλά μικρά παιδιά.

Η συνέχεια θα δοθεί με τις ασφαλιστικές εταιρείες για την αποκατάσταση των ζημιών και τέλος καλό, όλα καλά…

Πηγή: aixmi-news.gr