Τριφυλία: Που ψήφισαν οι επικεφαλής των ψηφοδελτίων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΑΣΚΗΣΑΝ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ
Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε στις 1 το μεσημέρι στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών, ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης.
Στην συνέχεια επισκέφθηκε εκλογικά τμήματα στα Φιλιατρά, όπου ενημερώθηκε για την ομαλή εκλογική  διαδικασία, ενώ θα επισκεφθεί και εκλογικά τμήματα σε Κυπαρισσία και Γαργαλιάνους. Ο υποψήφιος Δήμαρχος ήταν ικανοποιημένος από την εξέλιξη της διαδικασίας, καθώς οι πολίτες θα δώσουν σε αυτές τις εκλογές το 
εισιτήριο για το πολυπόθητο ταξίδι, με προορισμό την ΑΝΟΔΟ και την αναγέννηση όλη της Τριφυλίας.
Στο 1ο Δημοτικό σχολείο των Γαργαλιάνων άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας, ο οποίος από την πλευρά του σύμφωνα με το επιτελείο του ήταν ικανοποιημένος τόσο από την διαδικασία όσο και για την επίτευξη του εκλογικού αποτελέσματος.
Αργά το μεσημέρι άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο παλιό αλλά ανακαινισμένο Δημοτικό σχολείου στο κοινοτικό διαμέρισμα της Φαρακλάδας ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σωτήρης Μπακούρος ο οποίος περιόδευσε σε εκλογικά τμήματα της Κυπαρισσίας και της ευρύτερης περιφέρειας. Νωρίτερα είχε ασκήσει στο Κοπανάκι το εκλογικό του δικαίωμα και ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Δριμής που κατάγεται από την περιοχή.
Γ.ΜΠ.