Φόλα σε αδέσποτο στη κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μπορεί η ανυπαρξία προστασίας των αδέσποτων ζώων συντροφιάς να αποτελεί θέμα πολιτισμού στην Τριφυλία καθώς ουδείς εκ των εκλεγμένων ασχολείται λέγοντας παλιότερα μάλιστα παχιά λόγια…αλλά η Παιδεία που οφείλουμε να ανακτήσουμε αποκτά άλλη αξία.

Μέρα που είναι σήμερα με τους Β’ Χαιρετισμούς πριν τις γιορτές, φάνηκε ότι κάποιοι συμπολίτες μας δείχνουν ότι δεν είμαστε καν Έλληνες, ούτε Χριστιανοί! Ένα από τα στειρωμένα αδέσποτα χρώματος λευκού που κυκλοφορούσε στην περιοχή της κεντρικής πλατείας, δεν θα κυκλοφορεί πλέον καθώς σε κοντινή απόσταση από την περιοχή φρόντισε να βάλε φόλα…μέσα σε λίγα λεπτά.

Το άτυχο ζώο συντροφιάς σύμφωνα με πληροφορίες του kyparissianews.com είδε πολίτης που ειδοποίησε το Α.Τ. Τριφυλίας και αμέσως με φιλότιμο οι αστυνομικοί το μετέφεραν σε ιδιώτη κτηνίατρο ώστε να γίνει επέμβαση. Θυμόμαστε ότι κοντά στην περιοχή του ΟΣΕ και της Ένωσης παλιότερα είχαμε ανάλογα κρούσματα φόλευσης σκύλων.

Δυστυχώς όμως είχε καταναλώσει αρκετή ποσότητα φαρμάκου πριν το μεσημέρι και δεν κατάφερε να το κρατήσει στην ζωή. Άλλο ένα περιστατικό που οφείλει να προβληματίσει την κοινωνία μας κάνοντας την αυτοκριτική μας.

ΓΙΑΝ.ΜΠ.