Άρτα: Πατέρας ξέχασε το παιδί του στο αυτοκίνητο για ώρες και το βρήκε νεκρό

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Δεν την χωράει ανθρώπινος νους την τραγωδία που σημειώθηκε στην Άρτα, με ένα μωρό να «σβήνει» μέσα στο αυτοκίνητο, όπου το είχε ξεχάσει ο πατέρας του για ώρες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ζευγάρι έφυγε το πρωί από το σπίτι για τη δουλειά, με τον πατέρα να έχει μαζί του την 5,5 μηνών κορούλα του για να την αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό, όμως την ξέχασε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Όταν το μεσημέρι η μητέρα του κοριτσιού πήγε από τον βρεφονηπιακό σταθμό για να παραλάβει το παιδί και να γυρίσουν σπίτι τους, τότε της είπαν πως δεν είχε έρθει εκείνη την ημέρα.

Η μητέρα του παιδιού κάλεσε αμέσως τον σύζυγό της, ο οποίος έτρεξε αμέσως στο αυτοκίνητο και βρήκε το 5,5 μηνών κοριτσάκι νεκρό. Σύμφωνα με πληροφορίες του artinos το μωρό ήταν αναίσθητο, είχε αφρούς στο στόμα και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για τα αίτια του θανάτου του βρέφους διατάχθηκε νεκροψία -νεκροτομή και μεταφέρθηκε στα Γιάννενα, ενώ η Αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν από το νοσοκομείο.

Πηγή: newsit.gr