Αλειφέρη: Είμαι δίπλα σε όλους τους κατοίκους του Δήμου Καλαμάτας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η έξαρση της παραβατικότητας στην περιοχή από τον Άγιο Φλώρο μέχρι και το Ασπρόχωμα είναι μια πραγματικότητα που γνωρίζω προσωπικά και όλοι βιώνουμε. Η σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας των εκπροσώπων των κατοίκων των χωριών του Δήμου Καλαμάτας στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και στην Εισαγγελία Καλαμάτας, είναι μια απόλυτα λογική ενέργεια.

Ως υποψήφια Δήμαρχος Καλαμάτας ενώνω τη φωνή μου με τους κατοίκους τονίζοντας ότι, όσο παραμένει η αίσθηση ανασφάλειας και ο φόβος στους κατοίκους του πολύ σημαντικού αυτού τμήματος του Δήμου μας, εμποδίζεται η αρμονική συμβίωση και η παραγωγική – κοινωνική – πολιτιστική δραστηριοποίηση των ανθρώπων, απειλείται ρήξη του κοινωνικού ιστού με απρόβλεπτες συνέπειες για όλη την κοινωνία.

Το κράτος και τα αρμόδια όργανά του οφείλουν να εξασφαλίσουν τις συνθήκες ασφαλούς διαβίωσης των κατοίκων, λαμβάνοντας μέτρα για την εξάλειψη φαινομένων παραβατικότητας. Όλοι οι πολίτες έχουν δικαίωμα στο υπέρτατο αγαθό της ασφάλειας, το οποίο διασφαλίζεται με την επιβολή και την τήρηση του νόμου από τους κρατικούς φορείς.

 

Ελένη Αλειφέρη

Επικεφαλής του Συνδυασμού «Πρωτεύουσα Δύναμη»

-υποψήφια Δήμαρχος Καλαμάτας