Αλειφέρη και Οικονομάκου στηρίζουν Βασιλόπουλο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Συσπείρωση δυνάμεων στο πρόσωπο του Θανάση Βασιλόπουλου, καθώς τόσο η Αλειφέρη όσο και η Οικονομάκου θα στηρίξουν στο β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, τον υποψήφιο Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο.
Με δήλωσή του, ο κ. Βασιλόπουλος, ανέφερε τα εξής:
“Θέλω να ευχαριστήσω τις παρατάξεις ‘’Πρωτεύουσα Δύναμη’’ και ‘’Καλαμάτα Ξεκινάμε’’, και ιδιαιτέρως τις επικεφαλής τους κυρίες Ελένη Αλειφέρη και Μαρία Οικονομάκου, που ανταποκρίθηκαν στην ανοικτή πρόσκλησή μας να ενώσουμε δυνάμεις για το Δήμο Καλαμάτας.
Πολύ περισσότερο θέλω να ευχαριστήσω τους δημότες, που κάθε ημέρα και περισσότερο ενισχύουν τη “Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας”, κάνοντας πράξη το μήνυμά μας. 
Ενώνουμε δυνάμεις, για να διασφαλίσουμε τη θετική πορεία του Δήμου μας, για περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες. Με τη συμμετοχή όλων μας στις εκλογές της Κυριακής κάνουμε το αποφασιστικό βήμα για το Δήμο μας”.
Με δήλωσή της, η κα Οικονομάκου, ανέφερε:
“Με τον Θανάση Βασιλόπουλο δεσμευτήκαμε αμοιβαία στην ειλικρινή τήρηση των όρων και προϋποθέσεων , που μπόρεσαν σήμερα να διαμορφώσουν έναν κοινό τόπο
συνεργασίας για την επόμενη μέρα του Δήμου μας.
Τα μέλη του «Καλαμάτα – Ξεκινάμε» επικύρωσαν το περιεχόμενο της συμφωνίας
αυτής, που βασίζεται στις προγραμματικές συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν, αλλά και στον διακριτό ρόλο του συνδυασμού μας στο πλαίσιο της δημοτικής πλειοψηφίας.
Δηλώνουμε την στήριξή μας στην υποψηφιότητα του Θανάση Βασιλόπουλου κατά την επαναληπτική εκλογική διαδικασία της 2ας -6-2019″