Αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου Κυπαρισσίας και ηλεκτροφωτισμός στα Φιλιατρά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την φιλοδοξία του Ναυταθλητικού ομίλου για αθλητικούς κολυμβητικούς αγώνες το καλοκαίρι συμμερίζονται οι φορείς της περιοχής καθώς βελτιώνονται οι εγκαταστάσεις που βρίσκονται στην περιοχή των εργατικών κατοικιών.

Μάλιστα σύμφωνα με τον Δήμο ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση της πρότασης του Δήμου Τριφυλίας για την ενεργειακή αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου Κυπαρισσίας αξίας έργου 900.000 ευρώ στο ΕΣΠΑ αποσπώντας πολύ υψηλή βαθμολογία .

Συνεχίζεται η αξιολόγηση και των άλλων προτάσεων σύμφωνα με τον Δήμο και αναμένεται σε 1,5 μήνα θα έχουμε τα τελικά αποτελέσματα.

Επίσης άλλαξε μορφή μια ακόμα περιοχή στα Φιλιατρά καθώς ο Δήμος σχεδιάζει να βελτιώσει τον ηλεκτροφωτισμό όπου απαιτείται. Αλλάζοντας την καθημερινότητα φωτίστηκε μετά από καιρό η πλατεία του Αγίου Ιωάννη στα Φιλιατρά δίνοντας ατμοσφαιρικό χρώμα στο χώρο κυρίως όμως ασφάλεια στους πολίτες.

Αίτημα 20 ετών από τους κατοίκους για τον περιβάλλοντα χώρο υλοποιήθηκε καθώς υπάρχει και υπαίθριο πάρκινγκ στην συγκεκριμένη περιοχή μικρής χωρητικότητας.

ΓΙΑΝ.ΜΠ.