Αναψαν…τα αίματα άλλη μια φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αναψαν…τα αίματα άλλη μια φορά στο Δ.Σ. Τριφυλίας με κόντρες μεταξύ του επικεφαλής της αντιπολίτευσης και του Προέδρου του Σώματος καθώς ο πρώτος ζήτησε να είχε τεθεί σε συζήτηση ως κύριο θέμα το μείζον ζήτημα της αστυνόμευσης μετά τα γεγονότα στο Κοπανάκι.

Ο κ. Ανδρινόπουλος επέκρινε το ύψος της δημοτικής αρχής για την ανακολουθία του στο θέμα καθώς δεν ζήτησε καν από τις παρατάξεις να παραστούν στις ενημερώσεις για το θέμα της εγκληματικότητας, ενώ απευθυνόμενος προς τον κ. Καλκαβούρα σε έντονο ύφος τόνισε ότι αυτό τελικά δεν είναι…Δημοκρατία. Ο κ. Ανδρινόπουλος ζήτησε από τη Δημοτική αρχή να μην λαικίζει καθώς εξ αρχής όφειλε να συγκληθεί Δημοτικό συμβούλιο, ώστε να χαραχθούν κοινές δράσεις για το ζήτημα. 
Ο κ. Κατσίβελας καταλόγισε απουσία της αντιπολίτευσης από τα δρώμενα του Δήμου σε κρίσιμα ζητήματα, χωρίς να απαντήσει στο αίτημα για σύγκληση του Σώματος λέγοντας ότι κανείς δεν εμποδίζεται να συμμετέχει όταν ζητηθεί. Ο κ.Καλκαβούρας ενεπλάκη στο θέμα τονίζοντας ότι ασκείται κριτική στα όργανα του προεδρείου αλλά ζήτησε να υπάρξει η τήρηση της διαδικασίας. Στο θέμα πάντως δεν δόθηκε καμία απάντηση μετά την εν λόγω κόντρα με αποτέλεσμα να φορτιστεί η συνεδρίαση.
ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ