Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Άγγελος Χρονάς

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την τέταρτη κατά σειρά ανεξαρτητοποίηση μετρά η παράταξη του Πέτρου Τατούλη, περίπου μισό χρόνο πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις περιφερειακές εκλογές της Πελοποννήσου.

Την αρχή έκανε ο Δικηγόρος Χρήστος Αντωνόπουλος (τον Μάρτιο του 2017). Ακολούθησε η ανεξαρτητοποίηση του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Περικλή Μαντά από τη Μεσσηνία (Μάρτιος 2018) και η ανεξαρτητοποίηση της επίσης πρώην Αντιπεριφερειάρχη Ελένη Παναγιωτοπούλου από την Αργολίδα (πριν λίγες ημέρες).

Η 4η ανεξαρτητοποίηση έγινε γνωστή σήμερα και είναι από τον περιφερειακό σύμβουλο Μεσσηνίας, Άγγελο Χρονά.

Επιστολή-Δήλωση ανεξαρτητοποίησης Περιφερειακού Συμβούλου Μεσσηνίας Άγγελου Χρονά

Με την παρούσα επιστολή θέλω να δηλώσω –καταθέσω την ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.

Λόγοι πολιτικοί μου επιβάλλουν να προβώ στην ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη με την οποία εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος Μεσσηνίας στις περιφερειακές εκλογές του 2014.

Δηλώνω πως μέχρι τη λήξη της θητείας μου θα παραμείνω ως ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος Μεσσηνίας, στη θέση που με έστειλαν οι συμπατριώτες μου Μεσσήνιοι και θα στηρίζω κάθε απόφαση που θα είναι προς όφελος των πολιτών της Πελοποννήσου.

Κλείνοντας την παρούσα δήλωσή μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη για τον ορισμό μου ως Εντεταλμένου Συμβούλου για θέματα Δημόσιας Υγείας στην ΠΕ Μεσσηνίας.

Με εκτίμηση

Άγγελος Χρονάς

Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου